ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'da sigara içme yasağı!..

Karşıyaka'da sigara içme yasağı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da sigara içme yasağı!..

İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı, İzmir Valiliği onayıyla İzmir'de yürürken sigara, tütün ve tütün mamullerinin tüketmesi yasaklandı. Karşıyaka'da yasak bölgeler şöyle:

Bostanlı Polis Merkezi Bölgesi, Hilltown AVM Civarı, 6523 Sokak, Ege Park Civarı, 2040 Sokak ve Taksimleri, Caher Dubayev Bulvarı, Şehitler Bulvarı, Cemal Gürsel Caddesi, Karşıyaka Polis Karakolu Cıvarı, 1717 Sokak ve bağlantılı sokakları, Cemal Gürsel Caddesi, Atatürk Bulvarı, Bahriye Üçok Bulvarı, Girne Caddesi, 1671 Sokak üzeri, Karşıyaka İskelesi ve sahil kısmı, Cevdet Bilsey Caddesi, Örnekköy Polis Merkezi Bölgesi, Başpehlivan Karaali Caddesi, Anadolu Caddesi, Yeni Girne Bulvarı, Gün Sazak Bulvarı, 6182 sokak, Diş Hastanesi civarı, 7400 sokak ve taksimleri, Alim Dağhan Caddesi ve çevre sokakları, 7532 sokak ve çevre sokakları.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Nemlendirici Krem Nedir?
Sonraki Haber Bostanlıspor Aksaray’a iddialı gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?