ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Nemlendirici Krem Nedir?

Nemlendirici Krem Nedir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nemlendirici Krem Nedir?

İnsan vücudunun belli bir bölümü su ile kaplıdır. Özellikle ciltlerde bu durum söz konusudur.

Bu derinizi canlı tutarak nemlenmeyi sağlar. Zamanla dış etkenlerin sebep olmasından dolayı ya da kullanılan makyajın etkisinden dolayı cildiniz nemini kaybederek kuru olmasına sebebiyet verir. Bu durum ciltte kaşıntı, kızarık, tahrişlere sebebiyet verir. Bu durumda yaşam fonksiyonunuzu etkileye bilir. 

Nemlendirici krem ile cildinizi nemlendirerek bunların olmasını engelleyebilirisiniz.  Nemlendirici kremlerin en büyük avantajı ise cildin her zaman genç kalmasını sağlıyor. Nemlendirici kullanılamadığı takdirde hücrelerin ölmesi ve gözeneklerin kapanması kaçınılmaz hal alıyor. Bu yüzden nemlendirici krem ile düzenli bakımınızı yaparak daha sağlıklı ciltlere sahip olabilinirsiniz.

Nemlendirici Krem Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Nemlendirici krem alırken cildinize göre seçiminizi yapmanız gerekir. Cildinize uygun olmayan nemlendiriciler geriye dönüşülmez sebeplere yol açabilir.  Bulunduğunuz mevsimlere göre almanız gerekir. Örneğin; yaz mevsimlerinde SDF formülü içeren kremleri alarak hem vücudunuzu nemlendirin hem de güneşin zararlı etkenlerden koruyun. 

Nemlendirencilerde de yaş faktörü önemlidir. Yaşınıza göre aldığınız zaman derinizin daha da gençleşeceğini görmeniz mümkün. Alacağınız marka muhakkak dermatolog onaylı olmasına dikkat ediniz. Fiyatı uygun olsun diye merdiven altı imalatı almamaya dikkat edin. Nemlendiricileri sabah ve akşam olarak vücudunuza uygulayabilirisiniz.

Uygulama sırasında yüzünüzü yıkadıktan sonra uygulayın. Eğer siz de bu ürünlerden birine sahip olmak isterseniz https://www.welldermo.com/tr-tr/urunler/nemlendiriciler-4/ linkine tıklayarak güvenli bir şekilde alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: Birlikte çalışmak mecburiyetindeyiz
Sonraki Haber Karşıyaka'da sigara içme yasağı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?