ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Tarım Müdürlüğü'nden eğitim seferberliği

Karşıyaka Tarım Müdürlüğü'nden eğitim seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tarım Müdürlüğü'nden eğitim seferberliği

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Karşıyaka’da “Su verimliliği ve tasarrufu”, “Gıda hijyeni ve israfı”, “Organik ve iyi tarım” konularında eğitimlerine devam ediyor.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Karşıyaka İnci Şener İlkokulu ve Faik Muhittin Adam İlkokulunda toplam 164 öğrenciye başta Su Verimliliği olmak üzere Gıda Hijyeni, Organik ve İyi Tarım Uygulamaları konularında eğitim verdi.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, “2023 yılı Ocak ayında Tarım ve Orman Bakanlığımız koordinasyonunda “Su Verimliliği Seferberliği” başlatılmıştır. Seferberlik kapsamında toplumun bütün kesimlerinde su verimliliği kültürünün oluşturulması hedeflenmekte olup bu doğrultuda ilkokul öğrencilerine yönelik okullarda su verimliliği eğitimleri başlatılmıştır. Bu de bu kapsamda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, şöyle devam etti:
“Amacımız bilinçli bir toplum oluşturabilmek.  “Su verimliliği ve tasarrufu”, “Gıda hijyeni ve israfı”, “Organik ve iyi tarım” konularını öğrencilere aktararak ve eğitim vererek onların bilinçlenerek ailelerini de bilinçlendirmelerini hedefliyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı hiç ara vermeden sürdürüyoruz. Karşıyaka’da he kadar çok bireyi bilinçli hale getirirsek o denli başarıya ulaşmış oluruz. Konu başlıklarımız günümüzün en önde olan ve yapılması gerekenlerin başında geliyor. Bunun için de kollarımızı sıvadık ve var gücümüz ile bilinçli bir toplum yaratmaya özen gösteriyoruz. Bu konularda da vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz.” 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yetkin Hafızoğlu’na kadın desteği
Sonraki Haber Sevgi ve rahmet ayı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?