ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Spor Kulübü'nden yeşil seferberlik

Karşıyaka Spor Kulübü'nden yeşil seferberlik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Spor Kulübü'nden yeşil seferberlik

Son günlerde İzmir'de yaşanan kahreden yangınların ardından Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetimi ağaçlandırma seferberliği başlatacaklarını açıkladı.

Karabağlar ilçesinden başlayarak Menderes ve Seferihisar ilçelerine sıçrayan orman yangını henüz tam olarak kontrol altına alınamazken, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, yanan alanların yeniden ağaçlandırılması için ilk adımı attı.

"İçimiz yanıyor ve Karşıyaka olarak buna seyirci kalamayız.” diyen Büyükkarcı, kulüp olarak ağaç dikme seferberliği başlatacaklarını, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine yer göstermesi halinde ağaçlandırma çalışmalarına hemen başlamak istediklerini söyledi.

Büyükkarcı “Her fidan bir can, İzmir’e yeni bir can!” sloganıyla yanan ağaçların yerine yeni fidanlar ekmek istiyoruz. İki gündür üzüntü içinde yanan ormanları izliyoruz. Küle dönen alanların yerini hemen ağaçlandırmanın vatandaşlık görevimiz olduğunu düşünüyoruz. Kulüp ve taraftarlarımız olarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in göstereceği alanı ağaçlandırmak ve adını 'Karşıyaka Hatıra Ormanı' koymak istiyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar’da şenlik var
Sonraki Haber Köy-Koop İzmir: Yasayı uygulayın, ormanları köylüye bırakın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?