ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka, Sonbahar Çiçek Festivali ile renklendi

Karşıyaka, Sonbahar Çiçek Festivali ile renklendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Sonbahar Çiçek Festivali ile renklendi

Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle kent yaşamına renk katan Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu “Sonbahar Çiçek Festivali” düzenledi.

Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda gerçekleştirilen festivale Ödemiş, Bayındır ve Seferihisar’dan üretici kooperatifleri katıldı. Üreticiler, açtıkları stantlarda çeşitli çiçek türleri ile meyve fidanlarını tüketiciyle buluşturdu. 

İki gün süren etkinlik kapsamında çiçek yetiştiriciliği konusunda söyleşiler ve çiçek tasarımı üzerine atölyeler yapıldı, canlı müzik dinletisi sunuldu. Havanın güzel olmasını da fırsat bilen Karşıyakalılar, festival alanında keyifli bir hafta sonu geçirdi. Her yaştan ziyaretçiler, rengarenk çiçeklerin ve hatıra fotoğrafı için özel olarak düzenlenen alanın önünde çektikleri karelerle bu güzel anları ölümsüzleştirdi. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da eşi Öznur Tugay ile birlikte Sonbahar Çiçek Festivali’ne katıldı. Bu tür etkinliklerle kent yaşamını güzelleştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tugay “Festivalimizde yurttaşlarımızı hem aracısız olarak çiçek üreticileri ile buluşturduk, hem de keyifli bir hafta sonu geçirme imkanı sunduk. Ben de ailemle birlikte bu renkli festivale ortak olmaktan büyük mutluluk duydum. Katılan bütün kooperatiflerimize ve Karşıyakalılara yürekten teşekkür ediyorum. Böylesine etkinliklerle kentimizi ve kent yaşamını renklendirmeye devam edeceğiz” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hep aynı manzara; bu kez faciadan dönüldü!..
Sonraki Haber Altın Takılarla 2021 yılı modeller!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?