ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Belediyesi sokakları temizliyor

Karşıyaka Belediyesi sokakları temizliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi sokakları temizliyor

Korona Virüsüne karşı yurt genelinde alınan sağlık ve temizlik tedbirlerine her yönüyle katkı veren Karşıyaka Belediyesi Temizlik ekipleriyle sokakları temizlemeye devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahalle mahalle cadde ve sokakları temizliyor. Yetklililer, çalışmaların her gün devam edeceğini ve temizlenmeyen Karşıyaka sokağı ve caddesi kalmayacağını ifade etti.  Ekipler bugün sabahtan itibaren Atakent, Cumhuriyet, Demirköprü ve Fikri Altay Mahallelerinde temizleme çalışmalarına devam etti. Yolları yıkayan ve suyla temizleyen temizlik işçileri "Halk sağlığını korumaya yönelik tedbirleri almaya devam edeceğiz. Siz evde kalarak kendinizi ve sevdiklerinizi korumaya devam edin. Sokaklar bize emanet" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu iş başı yaptı...
Sonraki Haber Başkan Akdurak: Tokyo 2020’nin ertelenmesini olumlu buluyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?