ANA SAYFA > ÇEVRE > İZSU'dan önemli açıklama...

İZSU'dan önemli açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZSU'dan önemli açıklama...

İZSU İzmir’de vatandaşlara gönderilen ve yüksek oranlı klorlama yapılacağına dair Whatspp mesajına itibar edilmemesini istedi. Kurumdan yapılan açıklama şöyle:

“İZSU Laboratuvar Şube Müdürlüğü, vatandaşlarımıza gerçeği yansıtmayan, aşağıdaki Whatsapp mesajının gönderildiğini tespit etmiştir.
Bu mesajda bahsedildiği üzere, ilimiz genelindeki su depolarında yüksek dozda klorlama yapılması söz konusu değildir.
İdaremiz tarafından ilimiz genelinde kente verilen içme suyu, arıtma tesislerinde arıtıldıktan sonra gaz ve sıvı klorla dezenfeksiyonu yapılarak İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkındaki Yönetmeliğe uygun kalitede şebekeye verilmekte ve halkın kullanımına sunulmaktadır.
Vatandaşlarımızın musluktan akan güvenilir ve iyi kalitedeki suyu kullanmaya devam etmeleri, bu ve benzeri haberlere idaremiz resmi duyurusu olmadan itibar etmemeleri hususu önemle duyurulur.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da marka kent zirvesi
Sonraki Haber Büyükkarcı: Herkes küçülecek, KSK büyüyecek…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?