ANA SAYFA > ÇEVRE > İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin göreve başladı

İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin göreve başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin göreve başladı

İzmir Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan’ın İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcılığı makamına atanmasından sonra boşalan İzmir Orman İşletme Müdürlüğü makamına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ersen Çetin atandı.

13 Aralık 2019 Cuma  günü Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Dursun ile birlikte İzmir’e gelen  İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin’i yeni görevinde başlatan  İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince ; Çetin’e görevinde başarılar diledi.

İzmir Orman Bölge Müdürü Derince ; İzmir Orman İşletme Müdürlüğü’nün ormancılık çalışmalarının çeşitliliği ile gerek de sosyal yapısının çeşitliliği ile ciddi görev ve sorumlulukların düştüğü bir müdürlük  olduğunu  genç meslektaşı Ersen Çetin'in çalışma azmi , disiplini ve uyumlu bir ekip çalışması ile  bu görevi başarıyla yürüteceğine inandığını kendilerinin her zaman yanında olacaklarını söyledi.
 
İZMİR ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ ERSEN ÇETİN 'İN
ÖZGEÇMİŞİ

 
25.11.1978 tarihinde İzmir’de doğdu.
 İlk , orta ve lise eğitimini İzmir’de bitirdi. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünü bitirdi.
2001 yılında kısa dönem askerlik hizmetini yaptıktan sonra, 2004 yılında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Küre Orman İşletme Müdürlüğü Devrekani ve Şenlik İşletme Şeflikleri görevini yürüttü.
2010 yılında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Muğla Orman İşletme Müdürlüğü Ula ve Muğla Orman İşletme Şefliklerini yürüttü
2016 yılında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Yılanlı Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevine başladı
13.12.2019 tarihinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğü,  İzmir Orman İşletme Müdürü olarak göreve başlamıştır. İzmir Orman İşletme Müdürü Ersen Çetin , evli ve 2 çocuk babasıdır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa’dan Karşıyaka’ya Şeref Plaketi
Sonraki Haber Karşıyaka, 3. Kültür ve Çevre Sempozyumu’na hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?