ANA SAYFA > ÇEVRE > Cumhuriyet Mahallesi kavşağı kördüğüm...

Cumhuriyet Mahallesi kavşağı kördüğüm...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Mahallesi kavşağı kördüğüm...

Karşıyaka'da Anadolu Caddesi'nden Cumhuriyet mahallesine giren kavşakta günün her saati 4 koldan gelen araçlar nedeniyle trafiğin kilitlenmesi sürücüleri çileden çıkarıyor...

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nin giriş kavşağından Evka 2, Evka 6, Soyak Siesta, İnönü Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi gibi semtlere giden giriş yolunun çile yoluna dönüştüğünü ve buraya acil önlem alınması gerektiğini  belirten  Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan "binlerce vatandaş günün her saati mağdur oluyor.. Kavşağına dönen noktada belediye yetkililerinden alt geçit veya viyadük yapılması şart" dedi.
Muhtar Özay Dağhan "Burası yıllardır çile kavşağı oldu. Defalarca bu konuyu belediye yetkililerine iletmemize rağmen bir önlem alınmıyor. Bu kavşak günün her saatinde trafik keşmekeşliği yaşanıyor. Ambulanslar, itfaiye araçları acil bir durumda burada sıkışıp kalıyor. Acilen bir altgeçit veya viyadük yapılmasını istiyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğum yardımı bugün başlıyor...
Sonraki Haber Miraç Kandilini kutluyoruz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?