ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Yeminli Tercüme Bürosu

Yeminli Tercüme Bürosu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeminli Tercüme Bürosu

Yeminli tercüman tarafından imzalanan ve mühürlenen tercümeler için yeminli tercüme bürosu lazımdır.

Yeminli tercüman tarafından imzalanan ve mühürlenen tercümeler için yeminli tercüme bürosu lazımdır. Resmi kurumlar, yabancı dildeki resmi yazışmaların yeminli tercüman tarafından imzalanıp mühürlenmesini isterler.  Noterler, en yakın tercüme bürolarıyla çalışmaktadır. Yabancı dilde üniversite düzeyi diploması olan kişilere yemin ettirilir ve yeminli tercüman yetkisi verilir. Bu resmi evraklara ıslak imza ve kaşe şartı vardır.

Devlet daireleri, üniversiteler, bankalar, noterler, evlenme daireleri, konsolosluklar gibi resmi daireler, yeminli tercüme istemektedir. Evraklar, hem noter tasdikli hem de yeminli tercüme olarak talep edilebilmektedir. Bu işi yapan bürolar, talebe cevap vermektedir. Yeminli çevirmen, onayladığı evrakın sorumluluğunu almış olur. Bu nedenle doğru tercüme edilmesi ve ciddiye alınması gereken bir iştir.

Yeminli Tercümen Olmak İçin Şartlar

Sabıka kaydı olmaması, TC vatandaşı olması, herhangi bir tercüme bürosu ile çalışıyor olması, yeminli tercümanlığın yapılacağı il sınırları içinde oturulduğuna dair belge gerekmektedir. En önemlisi ise tercümanlık yapılmak istenen dili çok iyi düzeyde bilmek, ilgili üniversitelerden mezun olmak ya da dil okulu sertifikası sahibi olmak ve benzeri resmi evraka sahip olma şartları aranmaktadır. Yemin ettirildikten sonra yeminli tercüme bürosunda çalışmak gerekmektedir. https://www.okeanostercume.com.tr/ sayfasında tüm ayrıntılar yer almaktadır.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tek Taş Kolye 2020 Modelleri
Sonraki Haber Menderes’te seccadeler dağıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?