ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Whey 3 Matrix Nedir?

Whey 3 Matrix Nedir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Whey 3 Matrix Nedir?

İçerisinde bcaa, glutamin ve kreatin bulunan bir whey protein ürünüdür.

Bu üç maddenin bir kombinasyonunu barındıran Whey 3 matrix kasların proteine olan gereksinimini kısa bir süre içerisinde karşılar. Her porsiyon 24.1 gram protein, 2 gram kreatin, düşük yağ ve karbonhidrat barındırır. Kasların yapılanması ve enerji verimi Whey 3 matrix özelliklerini ön plana çıkarır.

Yaklaşık yetmiş altı servislik bir kullanıma sahiptir. İlave olarak eklenen şeker, karbonhidrat ve yağ içermeyen bir ürün olan Whey 3 matrix sporcular tarafından sıklıkla tercih edilen ve damak tatlarına hitap eden bir karışımdır.

Whey 3 Matrix Kullanımı

Ürünü hazırlarken Whey 3 matrix belirtilen talimatları karşılanmalıdır. Suyun içerisine uygun ölçüler ile eklenip çalkalanması ya da karıştırılması gerekir. Sporcular için en ideal protein oranların vücuda alınmasını sağlayan Whey 3 matrix sabah kalktıktan sonra ve antrenmanlardan sonra iki ölçek olacak biçimde suya karıştırılması gerekir.

İçerisinde oldukça güçlü bir formüle sahiptir. Bunun yanında, içermiş olduğu bileşenler sayesinde de hızlı bir emilim gerçekleştirilmesini sağlar. Özellikle antrenmanlardan sonra alındığı zaman vücudun etkili bir şekilde kas oranının artırılmasında etkilidir. Detaylı bilgi almak için https://www.protein34.com/hardline-whey-matrix-protein-tozu-sahlep adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lohusa Gecelik ile Konforu Yaşayın
Sonraki Haber Işıltı Saçan Altın Yüzük Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?