ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Lohusa Gecelik ile Konforu Yaşayın

Lohusa Gecelik ile Konforu Yaşayın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lohusa Gecelik ile Konforu Yaşayın

Kadınların hassas dönemlerinden biri olan lohusalık hem bebekle ilgilenmek hem de doğum sonrası stresi açısından oldukça zordur.

Bu dönemi en rahat şekilde geçirmek adına seçilecek kıyafetler önem taşır. Lohusa gecelik sizlere beklentiniz olan konforu sunacak bir seçim olacaktır. Çünkü bu gecelikler annelerin rahatlığı için özel olarak tasarlanmıştır.

Lohusa Geceliklerin Sunduğu Rahatlık

Zor bir dönem olan lohusalıkta anneler için sıkıntı verecek kıyafetler pek uygun olmaz. Sürekli bebeğini emzirmek zorunda ve koşturmaca halinde olan anneler için kendilerini rahat hissedecekleri giysiler seçmeleri doğru olacaktır. Lohusa gecelik pamuklu kumaşa sahip, göğüs altından bol kesime sahip ve sizi bunaltmayan bollukta tasarlanır. Terletmeyen ve cildinizi tahriş etmeyen dokusu ile rahatsız olmanızın önüne geçer.

Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda onun da cildinin tahriş olmaması adına lohusa gecelikleri kullanışlıdır. Rahatlıkla emzirmenizi sağlar ve vücudunuzu sıkmadığı için hareket etmeniz kolaylaşır. Tercihinize yönelik kaliteli lohusa gecelik modellerini incelemek isterseniz https://www.dagi.com.tr/lohusa-gecelik-modelleri sitemizi ziyaret ederek hoşunuza giden bir ürünü satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli'de çocukların oyuncak sevinci
Sonraki Haber Whey 3 Matrix Nedir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?