ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Ücretsiz Müzikli Fotoğraf Slayt Gösterileri Oluşturun

Ücretsiz Müzikli Fotoğraf Slayt Gösterileri Oluşturun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ücretsiz Müzikli Fotoğraf Slayt Gösterileri Oluşturun

Slayt gösterisi, resimlerin bir derlemesidir ve müzikle birlikte bazen geçiş efektleriyle de size özel bir başyapıt haline gelir.

Slayt gösterisi, resimlerin bir derlemesidir ve müzikle birlikte bazen geçiş efektleriyle de size özel bir başyapıt haline gelir. Düğün slayt gösterileri ve mezuniyet slayt gösterileri buna en güzel örnektir. Doğru araçları kullandığınızda müzik ve resimlerle slayt gösterileri yapmak artık çok kolay.

Aşağıdaki bölümde,  fotoğrafları etkileyici slayt gösterilerine dönüştürmenize yardımcı olacak ipuçlarını sizinle paylaşacağız. Ayrıca, resimlere eklenebilecek bir sürü geçiş efekti içeren online platformlara da değineceğiz.

1. Ücretsiz Video Düzenleyicinizi Seçin

Bilgisayarınıza kullanabileceğiniz çokça program olmasıyla birlikte slayt yapma programı için online olarak web sitelerinden işinizi halledebilirsiniz.

2. Resim veya Video Yükleyin

Şimdi bir slayt gösterisi yapmaya başlayabilirsiniz. Video/Fotoğraf Klibi Eklemenizi isteyen bir pencere açın. Resimlerinizi içe aktarmak için düğmeye basabilir veya resimlerinizi kutuya sürükleyip bırakabilirsiniz.

3. Slayt Gösterisini Yapın

Süreyi (slaydın görüntülenme süresi) ve geçişleri (bir görüntünün diğerinin yerini alması) kullanarak görüntülerin videoda nasıl görüneceğini kontrol edebilirsiniz. Tüm resimlerinizin aynı süre boyunca görünmesini seçebilirsiniz, ancak bakılacak daha fazla şey varsa, bazen izleyiciye belirli slaytlarla daha fazla zaman vermek gerekir.

Slayt Gösterisine Ücretsiz Müzik Nasıl Eklenir

Slayt gösterisi için ücretsiz olarak kullanılabilecek birçok müzik var. Tüm müzikler ihtiyacınızı karşılamıyorsa, kendi sesinizi kaydetmek ve bunu slayt gösterinize uygulamak için Seslendirme özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca, kendi müziğinizi bilgisayardan içe aktarabilirsiniz.

Ses kullanırken, videonuzla yasal olarak kullanılabilmesi için kamu malı olduğundan emin olun. Önceden kaydedilmiş müziği uygun izinler olmadan kullanmak, özellikle halka açık mekanlarda ve bir ürün veya iş tanıtımı için bir slayt gösterisi kullanıyorsanız sorun olabilir.

Seslendirmeler, sesin başka bir biçimidir. Videonuzda görünen metni vurgulayabilir veya bir anlatım sağlayabilirler. Seslendirmeler, metnin görsellerin ve diğer mesajların önüne geçebileceği eğitim videoları ve ürün tanıtımlarında kullanım için popülerdir.

Slayt Gösterisine Metin Nasıl Eklenir

Metin içeren slaytlar, daha uzun süre kalabilecek öğelere iyi bir örnektir ve çalışmanız ikinci el eşya muamelesi görmez. Slaytların süresinde bazı farklılıklar olması ilgiyi artırabilir. Böylece metin, endişe duyabileceğiniz son şey olmayacak. Animasyonlu metin ayrıca resimlerin ayrıntıları hakkında çok şey açıklıyor.

Slayt gösterisine metin eklemek için Metin düğmesine dokunabilirsiniz. Metni slayt gösterisine göndermeden önce, imleci istediğiniz yere getirmeniz ve metni eklemeye başlamanız gerekir.

4. Slayt Gösterisini Kaydedin

Her şeye istediğiniz gibi sahip olduğunuzda, son adımınız videonuzu paylaşabilmeniz için kullanılabilir bir formata aktarmaktır. Sunumu daha sonra düzenleyebilmeniz için kaynağı saklayın. Dışa aktarma, sosyal medyayla kullanılabilecek veya herhangi bir cihazdaki hemen hemen her video oynatıcıyla oynatılabilen yeni bir dosya oluşturur.

Tüm bu çalışmalar tamamlandıktan sonra, müzikli, efektli, metinli ve filigran içermeyen bir slayt gösterisini dışa aktaracaksınız.

Ücretsiz Müzik ve Resimlerle Slayt Gösterisi Yapmanın İpuçları

Bu yazıda, müzik ve resimlerle ücretsiz bir slayt gösterisi yapmak için tüm bu ayrıntılı adımları öğrenebilirsiniz. Bu nedenle, aşağıdaki bölümde, slayt gösterisinin nasıl yapılacağı hakkında daha fazla ipucu öğrenebilirsiniz.

En İyi Ücretsiz Slayt Gösterisi Oluşturucu nedir?

Bir slayt gösterisi oluşturucu, slaytlara uygulamanız gereken tüm faktörleri içermelidir. Metin, müzik veya efektler ne olursa olsun, slayt gösterisi oluşturucu sağlamalıdır.

Anlatmak İstediğiniz Hikayeyi Düşünün

İyi bir slayt gösterisi yapmak için insanların onu izlemesini sağlamanız gerekir. Konuyu veya mesajı, slayt gösterisini nasıl kullanacağınızı, izleyicinin kim olduğunu ve nasıl sunacağınızı düşünmelisiniz. Sunumunuz insanlara mutluluk vermeli.

Slayt gösterisini kimin göreceğine dair net bir fikriniz olsun. Hedef kitlenizin kim olduğunu bilmek, onlara doğru içeriği göstermede büyük fark yaratabilir. İçeriğiniz yaşa uygun olmalıdır. Arkadaşlarınız ve aileniz için biraz eğlenceli veya hatta aptalca olabilir, ancak bir iş sunumuyla daha fazla dikkat çekmek istersiniz. Ayarlamak istediğiniz tonu düşünün ve bunu aklınızda bulundurun.

Eklemek İstediğiniz Resimleri Toplayın

Kabul edelim, çektiğiniz her fotoğraf bir kazanan olmayacak. Gerçekten iyi bir görüntü elde etmek için bazen 100 çekim yapmanız gerekir. Diğer çekimlerin en iyi şekilde olması için bir şekilde düzenlenmesi, kırpılması veya düzeltilmesi gerekebilir. Bir görüntü iyi ama çok karanlık olabilir. Odak dışında olabilir veya hareket bulanıklığı olabilir. Oluşturmak istediğiniz hikaye için yalnızca en iyilerini seçmek için resimlerinizi gözden geçirin. Gerekirse, onları daha iyi hale getirmek için bazı ayarlamalar yapın.

Görüntüleri kırparken, videonun son boyutunun piksel cinsinden ne olacağını unutmayın.

Kullanmak istediğiniz görselleri kolayca bulabileceğiniz bir klasöre koyun ve slayt gösterinizi yapmaya hazırlanın.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rize Belediyesi Karşıyaka Anıtı’nı taklit etti…
Sonraki Haber İleri yaş haftası kortejle noktalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?