ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Tarzına Güvenen Kadınlar İçin İdeal Kot Gömlek Modelleri

Tarzına Güvenen Kadınlar İçin İdeal Kot Gömlek Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarzına Güvenen Kadınlar İçin İdeal Kot Gömlek Modelleri

Yaz sezonunun açılması ile beraber kadınlar gardıroplarını yenilemeye başladı.

Birbirinden şık yeni sezon ürünlerin içerisinde ağırlıklı olarak hafifliği ve şıklığı ile bitmeyen bir modaya sahip olan kot gömlek modelleri yer alıyor. Casual tarz ile benimsenmiş olan bu gömlek modelleri dar jeanler, taytlar, şortlar hatta uzun etekler ile şık bir kombin oluşturmak mümkün. Sıcak yaz günlerinde serinlik oluşturabilecek bu ürünler tarzına güvenen kadınların çok rahat bir şekilde kombin edebileceği konforlu ürünlerdir.

Kadın Kot Gömlek Modellerinde Online Satın Alma Fırsatları

Koyu renk ve tunik boyundaki kot gömlek kesiminden ötürü biraz sıkı ve rahatsız gibi dursa da altına tercih edilebilecek dar kesim çok açık ya da çok koyu renklerdeki jeanler veya taytlar ile iyi bir kombin oluşturabilir. Kolların katlama kısmındaki düğmeleme için kullanılan kumaşın farklı bir renk kottan yapılmış olması itici gibi duruyor ancak o kısma kadar katlama yapılmazsa bahar aylarında rahatça tercih edilebilecek bir ürün.

Birbirinden farklı bu tarz gömlek modellerine göz atabilmek ve sahip olabilmek için http://www.zemingiyim.com/kadin-kot-gomlek adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şık ve Kullanışlı Gelin Aksesuarları Tercihinde Önemli Unsurlar
Sonraki Haber Kenan Sipahi NBA draftlarına katılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?