ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sütyen Modelleri

Sütyen Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sütyen Modelleri

Bayanların iç giyimde en çok önem verdikleri sütyen modelleridir.

Bayanların iç giyimde en çok önem verdikleri sütyen modelleridir. Çeşitli renkleri ile üretilen bu sütyenler bayanların göğüslerini daha biçimli, dik ve dolgun gösterirler Bu sütyen modellerine push up sütyen denilir. Sütyen çeşitlerin de göğüslerin sarkmasını engelleyen yapılar ve kumaş gibi malzeme detayları vardır. Sütyenler dikişli ve dikişsiz modellerde tasarlanır. Bu modellerde genellikle geniş bir kesim ve göğüs dekoltesi kullanılır.

 

Bayanların sütyen takım seçiminde doğru beden ölçüsü önemlidir. Bedenler ile uyumlu olmayan külot rahatsızlık verir. Özellikle bayanlar sırt ve göğüs ölçülerine uygun askılarla seçim yapmalıdır. Doğru bir sütyen seçimi göğüs yapısını daha dolgun ve estetik gösterir. Sütyen modelleri farklı beden ölçülerine uygun üretilir. Diğer beden ölçüsünde sırt genişliğine göre üretilen sütyenlerdir.

Sütyen Çeşitleri ve Tasarımlar Nelerdir?


Balenli sütyenler sütyenin altında dikiş ile tutturulan sert tellerden oluşan modellerdir. Bu modeller sert tel sayesinde göğsü toparlar . Bayanların seçiminde yer alan diğer sütyen çeşitleri desteksiz sütyenlerdir. Bu modeli genellikle göğüsleri büyük olan kadınların tercih eder.

 

Diğer sütyen modellerinden olan zımbalı sütyen push-up özelliklerine sahiptir. Straplez giyim ve elbiseler de tercih edilen sütyen modelidir. Straplez ve Askılı sütyen modelleri çıkarılabilir askılara sahip olup destekleyici niteliktedir Bayanların tercihlerine göre sütyen çeşitlerinde farklı renkler ve desenler bulunur. Bu modeller de Leopar desen çok kullanılır. Ayrıca ayarlanabilir askılar ile bayanlara rahatlık sağlar. Sizler de sütyen modellerini https://fifthsenseshop.com/collections/sutyen-modelleri sitesinden inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 39. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri başlıyor
Sonraki Haber Renkli Şönil Kilim Çeşitleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?