ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Renkli Şönil Kilim Çeşitleri

Renkli Şönil Kilim Çeşitleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Renkli Şönil Kilim Çeşitleri

Çift kullanıma uygun taş rengi rengi üstüne işlenen desenlerden oluşan tasarımla evinizde harika bir dekor elde edebilirsiniz.

Tam tersine diğer tarafında ise beyaz üstüne işlenerek taş renkli şönil çift taraflı kullanıma uygun kilim desenlerini evinizin salon ve diğer köşelerinde kullanabilirsiniz. Harika bir şönil kilim olan Daily çift taraflı şönil kilim ortama hareket katan desenleri ile evinizde harikalar yaratacak.

Saville Çift Taraflı Şönil Kilim

Pudra renginin beyaz desenlerle buluşması ile şönil kilim pudra ile bir dokunuşla farklılık yaratabilirsiniz. Diğer tarafta beyaz üstünde pudra renginin işlenmesi ile evinizde hareketli bir görünüm katabilirsiniz.

Yepyeni tasarımla evinizin daha canlı ve güzel görünmesine şönil kilimlerle katkıda bulunabilirsiniz. Pudra renginin zarif rengi ve ortada görülen etnik figürlerin bulunması kenarlardaki işlenmiş desenlerin buluşması sayesinde şönil kilim tasarımı ile göze çarpacak.
 

Açık Mavi Beyaz Şönil Çift Taraflı Kilim

Pudra üstüne beyaz işlenmiş deseni ile ters tarafı ise beyaz üstüne işlenen pudra deseni ile çift taraflı kullanılabilen şönil Mavi beyaz çift taraflı kilim evinizde zarif dokunuşla asil bir görünüm kazandırır. Ortaya işlenen figür ve kenarlarındaki desenlerin görünümü ile dekorunuzun daha hoş görünmesini sağlar.

Şönil çift taraflı kilim modelleri 30 derece yıkanmaya uygun bir üründür kurutma yapmadan yıkanabilen ürün makina kurutulmaz ancak orta sıcaklıkta ütülenmeye uygundur.

Detaylı bilgi için; https://www.madamecoco.com/cift-tarafli-sonil-kilimler/

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sütyen Modelleri
Sonraki Haber 1912 Karşıyaka Derneği: Karşıyaka için bir araya geliyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?