ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Supplement

Supplement

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Supplement

Supplement denince insanların aklına sağlığa zararlı ve ölüme yol açan korkunç kimyasal haplar ya da ilaçlar geliyor.

Supplement denince insanların aklına sağlığa zararlı ve ölüme yol açan korkunç kimyasal haplar ya da ilaçlar geliyor. Aslında durum hiç de böyle değil. Yeme bozukluğu, vitamin kaybı, b- 12 eksikliği gibi birçok hastalıkta aslında insanlara supplement desteği verilebiliyor. Ancak insanlar bunun farkında değil. Spor ile uğraşan insanların kullandığı supplementler ise yaptıkları diyeti daha verimli kılmayı ve vücutlarının ihtiyacı olan besinleri –protein, karbonhidrat, kalsiyum- sağlamayı amaçlar.

Supplementler, içerdikleri besin çeşidine göre farklı dallara ayrılır. Örneğin vitamin, mineral ve proteinler için ayrı ayrı supplementler üretilmektedir. Vücudun ihtiyacı doğrultusunda supplement tüketilmelidir. Gereksiz veya aşırı tüketimler sağlık sorunlarına yol açabilir.

Supplement Kullanımı

Supplement kullanmaya başlamadan önce birçok şeyde olduğu gibi doktorunuza veya antrenörünüze danışmalısınız. Bunun sebebi vücudunuzun supplemente ihtiyaç duymuyor olması veya bilmediğiniz bir hastalıktan dolayı supplementin vücudunuza zarar verme riskidir. Güzel bir vücuda sahip olmak önemlidir ancak sağlık önce gelir. Farklı çeşitlerde ve tatta birçok supplement bulabileceğiniz https://www.protein34.com/ internet adresini ziyaret ederek size uygun supplementi satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutfak Malzemeleri
Sonraki Haber Akıllı Saat Bayan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?