ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Şık Tasarımlı Gümüş Yüzük Fiyatları

Şık Tasarımlı Gümüş Yüzük Fiyatları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şık Tasarımlı Gümüş Yüzük Fiyatları

Hem erkek hem de kadın için yüzük şık bir aksesuardır. Yüzük dendiği zaman akla çok farklı model ve tasarımlar gelebilmektedir.

Gümüş yüzükler farklı ve hoş tasarımlarımız ile tarzınıza hitap eden yüzüğü koleksiyonumuzda bulabilirsiniz.

Aradığınız yüzüğü bulmanın yanında gümüş yüzük fiyatları içerisinde sizin için en uygun yüzüğü de çok rahat bir şekilde seçebilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişiye hediye almayı düşünüyorsanız ya da özel bir gün yaklaşıyor ise gümüş yüzük mükemmel bir hediye seçeneğidir.

Modellere Göre Gümüş Yüzük Fiyatları

Kadınlar için gümüş yüzük modellerinde zirkon, zultanit, yeşil renkli otantik, kelebek şeklinde başlıca olmak üzere zengin bir koleksiyon sunmaktayız.  En dikkat çeken ise 100 dilde de seni seviyorum anlamına gelen taç yüzüktür. Erkek gümüş yüzük modellerinde ise ay yıldız ile kurt detaylarından oluşan, Osmanlı Devleti’nin armasının yer aldığı, sedef taşının üzerine elif, vav harfi yazılmış modelleri başlıca söyleyebiliriz. Gümüş yüzük fiyatları ise bu özelliklere göre değişmektedir. Bu yüzüklere ve daha fazlasına https://www.tekbirsilver.com/gumus-yuzuk-modelleri sayfasından bakabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaliteli ve Şık Etek Modelleri
Sonraki Haber Kerem Ali Sürekli'nin annesi vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?