ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Salopet Nedir?

Salopet Nedir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Salopet Nedir?

Sırt bölgesinden gelmekte olan askıların, pantolonun devamında göğüs bölgesinde bir kumaş ile birleşerek tasarlanan kıyafet modeline salopet ismi verilir.

Sırt bölgesinden gelmekte olan askıların, pantolonun devamında göğüs bölgesinde bir kumaş ile birleşerek tasarlanan kıyafet modeline salopet ismi verilir. Çoğunlukla bir iş durumunda çalışırken giyilen koruyucu bir giysi türü olarak bilinir. Ancak günümüzde gelişen moda beraberinde salopet elbiseler çeşitli modellere, renklere ve kumaş türüne göre üretilir. Aynı zamanda kadın, çocuk ve erkeklerde de oldukça fazla tercih edilen bir kıyafettir.

İlk çıktığı zamanlarda bahçıvan tulumları olarak üretilse de günümüz koşullarında modaya uygun bir hale getirilmiştir. Kot, kadife ve chino kumaştan yapılmakta olan salopet kıyafetler insanların kendi tarzlarını oluşturmasında yardımcı hale gelmiştir.

Oldukça Esnek ve Rahat Bir Kalıbı Vardır

Hamilelerin de oldukça sık bir şekilde tercih ettiği salopet kıyafetler, rahatlık sağlaması bakımından oldukça avantaj sağlar. Doğru bir şekilde kombin yapıldığı zaman daha zayıf bir görüntü elde edilmesini sağlar. Salopetler uzun ve şort şeklinde kısa şekillerde de tasarlanır. Salopet kıyafetin altına giyilen spor ayakkabılar, kişiye daha spor bir tarz katmış olur. Cep kısımlarının da bulunması ile çanta alınmasına gerek kalmaz.

Bel kısmına dar gelmediği için oldukça bol ve esnek bir yapıya sahiptir. Böylelikle insanların rahat bir şekilde hareket etmesine olanak sağlar. Vücudu herhangi bir noktadan sıkma gibi bir durum söz konusu olmadığı için hamile kadınlar tarafından rahatlık açısından oldukça fazla tercih edilir. Salopet kıyafetleri https://www.dilvin.com.tr/tulum-salopet adresinden satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Peeling Nedir?
Sonraki Haber İkramlık Ne İşe Yarar?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?