ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sağlıklı Yaşam İçin Meyve Sıkacağı

Sağlıklı Yaşam İçin Meyve Sıkacağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlıklı Yaşam İçin Meyve Sıkacağı

Doğal ve taze meyve suyunu evde sıkarak içmek isteyenler için en pratik ürün meyve sıkacağı olacaktır.

Doğal ve taze meyve suyunu evde sıkarak içmek isteyenler için en pratik ürün meyve sıkacağı olacaktır. İhtiyacınıza göre katı meyveleri sıkabileceğiniz elektrikli ürünler, kollu pres makinesi ve narenciye sıkabilmek için elektrikli ya da elle kullanılan basit meyve sıkacağı gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.  Bu ürünlerle farklı meyve ve sebzeleri sıkabilirsiniz. Bu ürünlerin tamamı meyve sıkıcılar olarak satışa sunulmaktadır. Ayrıca iş yerinizde meyve sıkabileceğiniz daha fonksiyonel ve pratik sıkıcıları da tercih edebilirsiniz.

Meyve sıkacağı farklı ihtiyaçlara yönelik üretilir. Bu ürünler geniş hazneleriyle farklı meyveleri ve narenciyeleri sıkabileceğiniz ürünlerdir. Ürünlerin fiyatları üretilen malzemelere, teknik özelliklerine ve tasarımlarına göre değişmektedir. Ufak mutfaklar için daha minimal tasarımlara sahip pratik ürünleri de satın alabilirsiniz. Kollu pres makineleri elektrikli sıkacaklara göre daha uygun fiyatlara sahiptir. Meyve sıkacakları uzun yıllar sorunsuz olarak kullanabileceğiniz ürünlerdir. Ürünlerin meyve posası ve meyve suyu kabı bölümleri farklı oranda ürün almaktadır.  Ayrıca ürünlerde yumuşak ya da sert meyveler için özel sıkma ayarı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni nesil sıkıcılar meyveleri bütün halinde de sıkmaktadır.

Meyve Sıkacağı Ne İşe Yarar?

Meyve sıkacakları farklı fonksiyonlara sahiptir.  Bu ürünlerle istediğiniz zaman evinizde kolayca taze meyve suyu sıkabilirsiniz.  Bu makineler kimyasal madde ve şeker içeren hazır meyve suları yerine doğal ve sağlıklı meyve suları tercih etmek isteyenler içindir. Bu ürünlerle yapılan sıkma işlemlerinde meyvelerin vitaminleri de vücudumuza girer. Bu sayede özellikle çocuklarda günlük besin ihtiyacını sağlıklı şekilde karşılayabilirsiniz.

Meyve sıkacakları sayesinde sebzeleri de sıkabilirsiniz. Diyet yapıyorsanız ve güne enerjik başlamak istiyorsanız sebze suları uzmanlar tarafından önerilmektedir. Ayrıca istediğiniz an sebzelerin suyunu sıkarak yemeklerinizde de tercih edebilirsiniz.  Fonksiyonel ve pratik bir kullanıma sahip olan meyve sıkacağı çeşitleri akrep.com adresinde sizleri bekliyor.

Meyve Sıkacağı Nasıl Kullanılır?

Meyve sıkacağı elektrikli ya da kol gücüyle kullanıbilen modeller olmak üzere farklı seçeneklere sahiptir. Elektrikli modellerde sıkacağınız meyve ve sebzenin boyutuna uygun bir başlık seçmelisiniz. Sonrasında meyveyi başlığa oturtarak kapağı kapatın. Düğmesine bastığınız anda kısa süre içinde sıkma işlemi tamamlanacaktır. Kollu pres makineleri ise markası ne olursa olsun aynı çalışma prensibine sahiptir.  Meyveleri ortadan ikiye bölerek meyve başlığına koymalısınız. Sonrasında makinenin pres kolunu sıkarak meyve suyunuzu elde edebilirsiniz.

Elektrikli meyve sıkacağı farklı parçalarıyla katı sebze ve meyveleri pratik şekilde sıkmanızı da sağlar. Kullanırken düz bir zemine sabitlemelisiniz. Ancak meyveleri cihazda sıkmadan evvel yıkamanız önerilir. Meyveleri sonrasında türüne göre soyarak, bölerek veya bütün olarak hazneye yerleştirmeniz yeterlidir. Cihazın fonksiyonuna göre farklı hız seviyelerine sahip modları bulunur.  Kısa süre içinde sıkılan meyve suyunu posa bölümünden alabilirsiniz. Sonrasında posayı temizlemelisiniz. Birbirinden fonksiyonlu meyve sıkacağı bulabileceğiniz akrep.com’da hemen istediğiniz bir ürünü sepetinize ekleyin.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de dört tesise daha güneş enerjisi
Sonraki Haber Karşıyaka Fatsa Belediyespor'a geçit vermedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?