ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Pareo Modelleri

Pareo Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pareo Modelleri

Yaz tatillerini boş geçirmeyen bayanların tatil yerlerinde en sık tercih ettikleri kıyafetler arasında pareo da yer almaktadır.

Mayo ve bikini üzerine rahatlıkla giyip çıkarılabilen pareo birçok ortamda rahatlık sağlamaktadır. Plajdan hariç olarak çıkılan Günlük gezilerde, alışverişlerde, yemek saatlerinde, mayo ve bikiniyi çıkarmadan direk giyilerek bayanları kurtaran pareolar modayı takip eden bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Pareo İle Plajlarda Şıklık Yarışı

Ayrı ayrı satılan parçalardan ziyade olarak bikini ile birlikte modellerinde satışa sunulduğu pareo modelleri şıklığı elden bırakmayan bayanların tercihi olmaya devam ediyor. Bikini ve mayolarda takım olarak bulunan pareolar ile bir bütün görünüm kazanılıyor. Bikiniden ayrı olarak da oldukça geniş ürün yelpazesine sahip pareo modelleri, her tona göre renk seçenekleri, dantelli modelleri, İspanyol kesim veya düz etek modelleri, leopar desenler gibi birçok ürün seçeneği ile bayanların vazgeçilmez tatil alışverişleri arasında yer alıyor. En yeni trend pareo modellerini bulabileceğiniz Dagi, sunduğu kusursuz hizmet politikası ile sizleri memnun ediyor. İnternet üzerinden de https://www.dagi.com.tr/kategori/pareo adresinden kolayca ulaşabileceğiniz Dagi mağazasına girebilir, istediğiniz modelleri anında satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayan kaban
Sonraki Haber Takma Kirpik İle Muazzam Görünüm

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?