ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Mobilya Kenar Bandı

Mobilya Kenar Bandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mobilya Kenar Bandı

Mobilya kenar bandı eşyalarınıza değer katan bir uygulamadır.

Mobilya kenar bandı eşyalarınıza değer katan bir uygulamadır. Aynı mobilyayı, bu teknik sayesinde daha uzun yıllar kullanırsınız. Bu açıdan bakıldığında ev ekonomisine de katkı sağladığı söylenebilir. Koltuk, kanepe, karyola, sehpa gibi farklı mobilya türleri için farklı çeşitleri bulunur. En uygun olan tür tercih edilir. Aynı zamanda ürüne estetik bir görünüm kazandırılmış olur.

Mobilyalara Değer Katar

Hem ev hem de iş yerleri için mobilya oldukça önemli bir eşyadır. Bir kere alındıktan sonra uzun bir süre kullanılması hedeflenir. Bu nedenle çeşitli tekniklerle dayanıklılığı arttırılmaya çalışılır. Bunlardan bir tanesi de mobilya kenar bandı uygulamasıdır.

Temizlik için kullanılan güçlü kimyasal çözücülere karşı dayanıklı olması oldukça önemlidir. Ayrıca yapışma özelliği de iyi olmalıdır. Eşya yüzeyini tam olatak kavramalı, kalınlığı ise tam gelmelidir. 3D, PVC ve tutkallı mobilya kenar bandı çeşitleri bulunur. Bunlar en popüler çeşitler olup farklı tercihler yapılabilir. Mobilyanın daha kullanışlı hale gelmesini sağlarlar. Aynı zamanda daha estetik bir görünüm kazandırırlar. Desen ya da renk seçimi mümkündür.https://boyutplastik.com.tr/

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemirli çocuklar felsefe öğreniyor
Sonraki Haber Su Geçirmez Alez Nedir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?