ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Su Geçirmez Alez Nedir?

Su Geçirmez Alez Nedir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Su Geçirmez Alez Nedir?

Yatak koruyucu olarak da bilinen alezler, çarşafsız yatağın üzerine koruyucu olarak serilir.

Su geçirmezalez modeli de mevcuttur. Yatağınızın daha uzun ömürlü olmasını ve kirlenmemesi için sizler de alez kullanabilirsiniz. Alezin yatakla temas olduğu kısım su geçirmeyen muşamba malzeme ile üretilir. Bu nedenle herhangi bir sıvı dökülme durumunda yatağınıza geçmeden temizleyebilirsiniz.

Su Geçirmez Alez Modelleri

Yatağınızın boyutuna uygun olan su geçirmez alez modelleri arasından seçim yaparak kullanabilirsiniz. Çocuğunuzun yatağı için de kullanabilirsiniz. Altını ıslatması durumuna karşı önlem almak için rahatlıkla serebilirsiniz. Herhangi bir rahatsızlık vermez ve daha rahat bir uyku geçirmenizi sağlar. Kaliteli modeller arasından tercih yaparak kullanabilirsiniz.

Su Geçirmez Alez Fiyatları

Hem kendi yatağınız hem de çocuklarınızın yatağında kullanabileceğiniz su geçirmezalez fiyatları oldukça uygundur. Alezlerinebatına göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Yapılan indirimler sayesinde ucuz fiyat karşılığında satın alabilirsiniz. Yatağınızın daha uzun süre temiz kalması için kullanabileceğiniz alez modellerine https://www.viltrin.com/alez link adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mobilya Kenar Bandı
Sonraki Haber Tek Kişilik Pike Takımı Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?