ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Market kuyruğunda sosyal mesafe kuralı...

Market kuyruğunda sosyal mesafe kuralı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Market kuyruğunda sosyal mesafe kuralı...

Korana Virüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlere uyan Karşıyakalılar, 48 saatlik sokağa çıkma yasağının ardından evlerinin ihtiyaçları için marketlere akın etti. Marketlerde sosyal mesafe kuralı nedeniyle uzun kuyruklar meydana geldi.

Bostanlı'nın en popüler alış veriş merkezi olan MMM Migros, bu sabah alışı saatinden itibaren müşterilerinin hücumuna uğradı. Mağaza yetkililerinin aldığı tedbirler tek tek uygulandı ve sosyal mesafe kuralıyla market içine alınma sayısına titizlikle uyulunca mağaza dışında da uzun kuyruk meydana geldi. Kuyrukta Karşıyakalılar sosyal mesafe kuralını çiğnemeden sabırla bekledi. 
MMM Migros yetkilileri, "Tüm korona virüs tedbirlerini aldık ve yönetmeliklere de harfiyen uyuyoruz. Önce insan sağlığı gelmektedir. Bu nedenle çok dikkatliyiz. Maskesiz müşteriyi içeriye almıyor ve hijyen kurallarına uymaları için de sık sık uyarıyoruz. Kurallar ihlal edilmediği sürece hepimiz en kısa zamanda eski günlere döneceğiz" dediler.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ''Korona Günlükleri'' Behramoğlu ile başlıyor
Sonraki Haber Motorlu Kuryeler Dernekleri Karşıyaka'daki saldırıyı kınadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?