ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > KSK Fan Zone yarın açılıyor

KSK Fan Zone yarın açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Fan Zone yarın açılıyor

Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Spor Kulübü iş birliği ile Karşıyakalı taraftarlar için yeni yaşam merkezi olarak lanse edilen, Kent AŞ’nin işleteceği ”KSK Fan Zone" yarın (19 Ağustos) saat 16.00’da kapılarını Karşıyakalı taraftarlara açacak.

Fan Zone Yalı Mahallesi, Caher Dudayev Bulvarı, No:25’te 4000 metrekare bahçesi, 235 metrekare restoran alanı, 200 metrekare kafe bar alanı ve 285 metrekare mutfak alanıyla yaklaşık 800 kişiye tam kapasite hizmet verecek. 3 adet Karşıyaka mimarisinden esinlenerek yapılan Kiosk’larda da Kent A.Ş.’nin kendi markası olan Ha’bire Coffe, KSK Store ve Soğuk İçecek satış alanı olacak. Bütün işletmeler Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. tarafından işletilecek. Karşıyaka Spor Kulübü’ne pay verecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sancar Maruflu son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber Çeşme Kalesi'nde opera gecesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?