ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Çeşme Kalesi'nde opera gecesi

Çeşme Kalesi'nde opera gecesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme Kalesi'nde opera gecesi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği 34.Uluslararası İzmir Festivali, 20 Ağustos 2021 Cuma akşamı 21.30’da Çeşme Kalesi’nde yapılacak “Bir Opera Gecesi” konseri ile devam ediyor.

İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile gerçekleştirilecek konserde, İtalya’nın ödüllere doymayan genç sopranosu Sabrina Sanza ile unutulmaz sesler arasına girmeye aday bariton Guido Dazzini, sıra dışı yetenekte piyanist Michele Renna eşliğinde sahne alacak.
 
İtalyan operasının genç yıldızları, Çeşme Kalesi’nin büyüleyici atmosferinde, Donizetti, Verdi, Rossini, Mascagni, Puccini ve Mozart operalarından seçilmiş aryaları seslendirecek. Bir Opera Gecesi’nin biletlerini online olarak Biletix’ten, AASSM’deki ana gişeden ve konser günü Çeşme Kalesi’ndeki gişeden alabilirler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, konsere katılmak isteyenler için DEÜ. Sabancı Kültür Merkezi’nin Mithatpaşa Caddesi yönündeki kapısı önünden saat 18.00’de ücretsiz otobüs kaldıracak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Fan Zone yarın açılıyor
Sonraki Haber Kum zambakları Badembükü’nde çiçek açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?