ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kedi Tırmalama Tahtası İle Eşyalarınız Güvende!

Kedi Tırmalama Tahtası İle Eşyalarınız Güvende!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kedi Tırmalama Tahtası İle Eşyalarınız Güvende!

Kediler; yapıları gereği yırtıcı hayvanlardır.

Karşılarına çıkan her eşyayı tırmalayan kediler bunu iki amaçla yaparlar. İlki tırnaklarını rahatlatmak, diğeri ise tırmaladıkları yerlere kokularını bırakmaktır. Bu şekilde yer belirleyen kediler, maalesef ev içerisinde bulunan koltuk, kanepe ya da halılara istemeden zarar verebiliyor. Kedilerin ortama uyum sağlayabilmesi için tasarlanan kedi tırmalama tahtası ise hem kedi sahiplerine rahat nefes aldırmakta, hem de kedilerin gün içerisinde eğlenceli zaman geçirmesine yardımcı olmaktadır.

Tırmalama Tahtası Modelleri

Evcil kediler için tercih edilen tırmalama tahtaları, kedilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı amaçlar için kullanılabiliyor. Kedilerin dinlenme anında kullanmaları için hazırlanmış olan modellerin yanında, eğlenceli zaman geçirebilmeleri için tasarlanan tahtalar da bulunmaktadır. Tekli tahta olanlar fiyat açısından daha uygun olduğu için tercih görüyor. Bununla birlikte ev şeklinde olan platform tahtalar ise kedilerin evlere olan bağlılığını artırıyor.

Kolay silinebilen, rutubete karşı dayanıklı olan, kaliteli malzemelerden üretildiği için tırmalama esnasında etrafa döküntüler bırakmayan tüm kedi tırmalama tahtası modellerini  https://www.petsepette.com/kedi-tirmalama-tahtasi internet sayfamızdan bulabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni tramvay hattı için araç alımı ihalesi yapıldı
Sonraki Haber OSB Nedir? Nerelerde Kullanılır?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?