ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İzmir’in Saklı Cenneti Mordoğan’da En Güzel Konaklama Seçenekleri

İzmir’in Saklı Cenneti Mordoğan’da En Güzel Konaklama Seçenekleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’in Saklı Cenneti Mordoğan’da En Güzel Konaklama Seçenekleri

Ege Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden İzmir, birbirinden özel turizm beldelerine ev sahipliği yapmaktadır.

Karaburun ilçesinde yer alan Mordoğan ise bu cennet noktalar arasında özel bir yere sahiptir. Sessiz ve sakin atmosferi, eşsiz doğası ve turkuaz denizi ile Mordoğan, yaz aylarının vazgeçilmez tatil noktaları arasında yer alır. Çeşme, Urla, Sakız Adası ve Midilli Adası’na komşu olan Mordoğan, bozulmamış doğası ve birbirinden keyifli konaklama alternatifleri ile ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Akdeniz iklimi etkisi ile yılın dört mevsimi ziyarete uygun olan Mordoğan, huzur dolu bir tatil vadetmektedir. Ege’de tatil planı yaparken bütün Mordoğan otellerine bakmanız ve seçiminizi bu eşsiz yeryüzü cennetinden yana yapmanız tavsiye edilmektedir.

Mordoğan’da Kusursuz Bir Doğa Tatili İçin Morkoyun Bungalov ve Çadır Kamp

Mordoğan’ın bakir doğası ve masmavi denizi ile büyüleyen atmosferini doyasıya yaşamak isteyenlerin tercihi olan Morkoyun Bungalov ve Çadır Kamp, çam ağaçları ile iç içe bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Ardıç Plajı’na 3 km, Korsan Yatağı Plajı’na 1 km mesafede yer alan tesisin, 9 adet ahşap bungalovu ve 2 adet Igloo konaklama seçeneğinin yanı sıra çadır alanları bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, öğlen ve akşam yemeklerinde de dileyen konuklara hizmet verilmektedir. Doğanın huzurunu doyasıya yaşamak isteyenlerin tercihi Morkoyun Bungalov Çadır ve Kamp’a http://www.morkoyunkamp.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Mordoğan’da Denize Sıfır Tatil Keyfi Sunan Seal Beach Club

Muhteşem bir manzaraya ve berrak bir sahile sahip olan Mordoğan’da konuklarını ağırlayan Seal Beach Club, eşsiz konumunun yanı sıra eğlenceli aktivite olanakları ve konforlu odaları ile dikkat çekmektedir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 58 km mesafede yer alan tesisin, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte konforla konaklayacağınız şekilde tasarlanmış 23 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste sabah kahvaltıları açık büfe olarak sunulurken, tesisin ana restoranı diğer öğünlerde de seçkin lezzetler servis etmektedir. Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan Seal Beach Club bünyesinde özel plaj hizmet vermektedir. Spor aktiviteleri ile dolu dolu bir tatil olanağı sunan tesiste, jet ski, ringo, banana, wow ve su kayağı gibi motorlu ve motorsuz aktivitelerin yanı sıra plaj partileri düzenlenmektedir. Hem şehrin gürültüsünden uzak ve huzur dolu hem de doyasıya eğlenebileceğiniz bir tatil için http://www.sealbeachclub.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Ev Konforunda Huzur Dolu Bir Konaklama Deneyimi İçin Deniz Otel Mordoğan

Mordoğan’ın ev sıcaklığını merkezi konumda yaşatan tesis Deniz Otel Mordoğan, sade dekorasyonu ve misafirlerinin gereksinimlerini karşılayan hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Denize 300 metre mesafede yer alan tesisin huzur veren bir deniz manzarası bulunmaktadır. 19 odası ile keyifli bir tatil olanağı sunan tesiste, oda kahvaltı hizmet sunulmaktadır. Açık büfe sabah kahvaltısının ardından Deniz Otel Mordoğan, gün boyu konuklarına seçkin lezzetler sunmaktadır. Plaj yakınında hizmet veren tesiste konaklayan misafirler, kısa bir yürüyüşün ardından Ege Denizi’nin masmavi sularına kendilerini bırakabilmektedir. Tesisin konforlu bahçesinde yer alan piknik alanı ise keyifli zamanlara olanak sunmaktadır. Deniz Otel Mordoğan’da ev sıcaklığında bir Ege tatili için http://www.ardicdenizotel.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Mordoğan’ın Havuzlu Oteli Zeytinli Konak Otel Mordoğan

İzmir Karaburun Mordoğan’da konuklarını ağırlayan Zeytinli Konak Otel Mordoğan, dağ ve deniz manzaralı odalarında keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Karaburun Limanı'na 22,4 km, Boz Dağ'a 25,9 km mesafede yer alan tesisin, 14 adet şık ve konforlu odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, gün boyu özel Ege lezzetleri sunulmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan 1 adet açık yüzme havuzu, yaz günlerinde keyif ve huzur dolu bir tatil olanağı yaratmaktadır. Yılın dört mevsimi konuklarına hizmet veren Zeytinli Konak Otel Mordoğan’a https://www.zeytinlikonakbutik.com.tr/ ‘den ulaşabilirsiniz.

Tanıtım

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli Rock Grubu Derin Basitlik'ten iki yeni şarkı
Sonraki Haber Başkan Arda'nın eşinde koronavirüs

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?