ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İncia Nedir, Ne İçin Kullanılır?

İncia Nedir, Ne İçin Kullanılır?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İncia Nedir, Ne İçin Kullanılır?

Özellikle kişilerin en çok yıpranan bölgeleri dudaklardır.

Soğuk havalarda özellikle dudaklar nem kaybeder ve çatlama kuruma gibi hasar alırlar. Kadınlar da kullanılan kalitesiz rujlarla dudakların sağlığını kaybetmesine neden olur. Özellikle en temel sebep nem eksikliğidir. Kış aylarında soğuk hava ve sıcak aylarda güneş etkileri dudakların kurumasına ve tahriş olmasına neden olur.

İncia Ürünleri ve Özellikleri

Kuruyan ve çatlayan dudaklara uygulanan İncia markasına ait bu ürünler asla içeriğinde sentetik yağ, silikon, sentetik emülgatör, paraben ya da diğer sentetik koruyucular ve boya gibi maddeler içermez. Tarçınlı dudak besleyicileri de kuruyan ve çatlayan dudaklara uygulanarak nem ve tazelik sağlarlar. Naneli dudak besleyici, Hindistan cevizli dudak besleyici, bergamot ve limonlu dudak besleyici gibi ürünlerde dudaklara sağlık kazandırır. Ayrıca İncia ürünleri doğal roll-on deodorant kadınlar için üretilen alüminyum, klorohidrat, alüminyum zirkonyum ve alkol içermeyen ürünlerdir. Aynı zamanda doğal roll-on deodorant erkekler için de üretimi sağlanan ürünlerdir.

İncia ürünleri ve özellikleri hakkında firmadan detayları inceleyebilirsiniz. Ayrıca İncia markası ürünleri satın almak için https://www.recete.com/incia/ sitesinde tüm ürünlerin özellik ve fiyatlarına dair bilgi alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gümüş Takı Modelleri
Sonraki Haber Kadın Bot Ürünlerinde Modeller

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?