ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Glutensiz Un

Glutensiz Un

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Glutensiz Un

Glutensiz un, arpa, buğday, yulaf gibi tahıllara hassasiyeti olan kişiler tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır.

Glutensiz un, arpa, buğday, yulaf gibi tahıllara hassasiyeti olan kişiler tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra insan sağlığı için de faydalı olduğu belirtilmektedir. Glutensiz un elde etmek için arpa, buğday gibi besinlerin yerine keçiboynuzu unu, patates gibi çeşitli besinler yer alır. İçerisinde birkaç malzeme bulunmasının en önemli nedeni çeşitli besinlerin bir araya gelerek istenen lezzeti oluşturabilmesidir.

Glutensiz Un Hakkında

Glutensiz un kategorisinde en çok tercih edilen besin mısır unu olarak bilinir. Ancak ne olursa olsun tercih edilecek ürünlerin üzerinde glutensiz yazmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Çölyak hastaları için düşünüldüğünde içerisinde herhangi bir gluten kalıntısı bile bulunan yiyecekler son derece sıkıntılı olmaktadır.

Glutensiz Unlar

Günlük yaşamda un, pasta börek yapımı gibi çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Çölyak hastaları ise hazırlanan bu hamur işlerini rahatlıkla yiyebilmek için glutensiz unları tercih ederler. Bu unlar en sağlıklı biçimde üretilerek herhangi bir yan etki meydana getirmemektedir. Bunun için www.dogaevinizde.com internet sitesinde dilediğiniz kadar glutensiz un satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kol Saati
Sonraki Haber Yeni Doğan Bebek Kıyafetleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?