ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Fabo Taş Kırıcıları

Fabo Taş Kırıcıları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fabo Taş Kırıcıları

Madencilik sektöründe kırıcı makineler kullanılır ve bu makinelere çeneli kırıcı makineler denilmektedir.

Madencilik sektöründe kırıcı makineler kullanılır ve bu makinelere çeneli kırıcı makineler denilmektedir. Fabo firması taş kırma işlemleri için kurmuş olduğu tesislerde, çeşitli kırıcı makinelerinde kurulumlarının yapıyorlar. Çeneli kırıcıların çene bölümünü oluşturan bölümlerinde, magnezyum döküm ya da krom alaşımlı çelik dökümler kullanarak daha sağlam olmasını sağlıyorlar. İnşaat sektöründe kurulan tesislerin en önemli parçalarından birisidir. Kırılmak istenen parçaları, sabit ve hareketli çeneleri arasına sıkıştırma yaparak kırma yapmaktadır. Maden sahalarında büyük taşlar ve çeşitli madenlerin kırılarak küçük parçalar haline getirilmesini sağlarlar.

Mobil Kırma Eleme

Fabo firması inşaat ve maden sektörlerinde kullanılabilecek olan tüm tesislerin üretimlerini yapıyor ve müşterilerinin istedikleri yerlerle kurulumları gerçekleştiriyorlar. Kırma eleme tesisi kurulumlarında daha çok mobil kırma eleme tesisi kurulumlarını gerçekleştiriyorlar. Mobil konkasör tesislerinin maliyetlerini daha düşük uyguluyorlar. Çünkü kurulumu ve taşınması çok kolaydır. Alıcı firmalar, mobil konkasör aldıklarında, kolay nakliye, kolay montaj ve alt yapı düzenlemesi yapılmasına gerek duyulmadığı için birçok avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajları Fabo kendi ürün garantisi ile artırıyor. Mobil kırma makinelerinde titreşimli elek sistemi vardır ve kırılan parçalar elekten geçirilerek kalınlıklarına göre parçaları ayırıyor.

Elek Yapıları

Mobil kırma ve eleme tesislerinde kullanılan titreşimli elekler iki türdür. Bunlar, yatay elek ve eğimli elektir. Yatay elekler doğrusal olarak paralel konumda çalışır. Eğimli elekler ise 20 derece açı ile yerleştirilir ve dairesel olarak çalışır. Elekler üzerinde titreşim ayarları yapılabilmektedir. Fabo teknikerleri kurulumları yaparken tüm ayarları yapıyor ve kullanıcılara öğretiyorlar. Elekler kırma makinelerinin en önemli parçalarıdır.

Mobil Tesisler

Fabo firması tarafından üretilen tüm kırma, eleme tesisleri arasında mobil tesislerin her türlüsü bulunmaktadır. Mobil tersiyer kırıcı, çeneli kırıcılar, senkoder darbeli kırıcılar, primer darbeli kırıcılar, dik milli darbeli kırıcılar gibi çeşitleri vardır. Bu kırıcılar ile çeşitli madenler rahatlıkla kırılabilmektedir. Fabo mühendisleri, müşterilerinin istekleri doğrultusunda tesis kurulumlarının istenilen yerlere yapıyorlar. Mobil tesislerin kurulumları kolay olduğu için istenilen yere kolaylıkla taşınabilmekte ve kurulumu hemen yapılabilmektedir. Fabo firması tüm tesisler için üretilen makinelerin tüm parçalarını bulunduruyor ve her türlü onarımların kendi mühendisleri tarafından kolaylıkla yapılmasını sağlıyorlar. Mobil tesislerin kurulumu gibi iş bitiminde sökülmesi ve başka yere taşınması da oldukça kolaydır. Tüm aşamalarda Fabo firma desteği talep ettiğinizde gerekli desteği veriyorlar.

Tersiyer Kırıcılar

Maden sektöründe kırma işlemleri çeşitli aşamalarda yapılır. Taşların kırılmasının üçüncü aşamasında tersiyer kırıcı kullanılmaktadır. Kullanım alanlarında kum makinesi olarak tanımlanıyorlar. Büyük kaya parçaları kırıcılar tarafından kırılarak daha küçük parçalara ayrıldıktan sonra, üçüncü aşamada tersiyer kırıcılar sayesinde kum üretimi yapılır. Taş parçalarının çok küçük parçalara ayrılmasını sağlamak için yüksek darbe gücüne sahiptir. Makine içerisinde yüksek hızlı dönen rotorlar ile çarpma takozları bulunmaktadır. Bu aparatlar sayesinde taşlar kum haline getirilene kadar kırma işleminden geçirilir.

Tersiyer Kullanım Alanları

İnşaat ve maden sektöründe kullanışlı ve avantajlı olan tersiyer kırıcıların kullanım alanları sektörel olarak değişmektedir. maden firmaları, inşaat sektörü, organize sanayi, karayolu inşaat alanlarında yoğun olarak kullanılmaktadır. kırıcı üreten firmalar, konkasör üreticileri, maden firmaları ve ekipman üretimi yapan firmalar Fabo firmasından satın alabilmektedir. Firma müşteri taleplerine göre tesis üretimi ve kurulumu yapıyor. Bu tesisler taşıma ve vermiş olduğu hizmetler sayesinde kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Mobil tersiyer kırıcılar her zaman daha avantajlı olmuştur. Direk ihtiyaca uygun olarak istenilen alana getirilebilen mobil tesisler ile işlemlerin yapılmasına hemen başlayabilirsiniz. Fabo kendisi ile iletişime geçen müşterilerine detaylı bilgi aktarımı yapıyor.

Konkasörler

Fabo firması konkasör tesisi kurulumları yaparak, zor şartlarda yüksek verimlilikle çalışmaların sağlıyorlar. Taş kırma, eleme işlemlerinin yapılabilmesi için kurulan tesisler tamamına konkasör tesisleri denilmektedir. Arazide elde edilen çok büyük kaya parçaları konkasör tesislerinde parçalara ayrılarak ve çeşitli işlemlerden geçirilerek kum gibi en küçük parçaya kadar farklı boyutlara ayırıyorlar. Bu tesislerin kurulumu, kullanımı profesyonellik istemektedir. Fabo firması, müşterilerinin istekleri doğrultusunda, mühendisleri aracılığı ile çalışma alanlarına bu tesisleri kuruyor ve müşterilerinin kullanımına teslim ediyorlar. Türkiye’de hizmet veren ve kaliteli ürünler sunan firmaların başında yer alan Fabo kurulum öncesi ve sonrası tüm hizmetleri eksiksiz sunuyorlar.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Her şey kontrol altında...
Sonraki Haber İzmir'de arıcılık yaygınlaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?