ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Erkek Eşofman Altı Rahatlığı

Erkek Eşofman Altı Rahatlığı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkek Eşofman Altı Rahatlığı

Genel itibariyle erkeklerin rahatlığına düşkün olduğu bilinen bir gerçektir.

. Erkek eşofman altı modelleri bu gerçeğin üzerine tasarlanmaktadır. Kullanılan kaliteli kumaşı ve modelleri sayesinde eşofman altları kullanıcısının hareket özgürlüğünü sınırlandırmaz. İş hayatında takım elbise giymek zorunda olan beyler özellikle ev hayatında ve hasta sonları eşofmanı tercih ederler. Yürüyüşlerde, spor salonlarında, piknikte, tatillerde, evde dinlenirken eşofman altı tercih edilir. Rahatlığın yanında estetiğini ihmal etmeyen beyler için özel tasarımlarla üretilen modeller üretilmektedir. Hem rahat hem karizmatik olmak en ideali.

Farklı Desen ve Renklerde Erkek Eşofman Altı Modelleri

Bazı erkekler sadeliği severken bazıları renklilikten yanadır. Sadelikten yana olanlar genellikle koyu ve düz renkteki erkek eşofman altı modellerini terci ederler. En fazla yanlarında bir çizgi olmasını isterler. Biraz daha renklilik ve detay taraftarı olanlar ise klasik renklerin dışındaki renkleri tercih ederler. Kamuflaj modelleri ve iki renkliler renkli karakterlere hitap etmektedir. Rahat kesimi ile konfor sunan altların kumaşlarında pamuk oranı yüksektir. Tamamen pamuk olmamasının nedeni çabuk yıpranmasıdır. Uzun ömürlü olması ve kullanışlılık açısından %70 ile %90 arasında pamuklu kumaşlar kullanılır. XS’danXXL’a kadar her türlü eşofman altı ihtiyaçlarınız için https://www.tommylife.com.tr/erkek-esofman-alti adresindeki kaliteli ürünleri tavsiye ederiz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek Bileklik
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybolun başına Yazıcıoğulları geliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?