ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Ege'nin en büyük optik mağazası Karşıyaka'da açıldı

Ege'nin en büyük optik mağazası Karşıyaka'da açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege'nin en büyük optik mağazası Karşıyaka'da açıldı

Ege Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise 2. büyük optik mağaza zinciri Mert Optik, Ege Bölgesi’nin en büyük mağazasını Karşıyaka çarşıda hizmete açtı.

Karşıyaka şubesini kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan binadan taşımak durumunda kalan Mert Optik, kısa bir sürenin ardından Ege Bölgesi’nin en büyük optik mağazasını Karşıyakalıların hizmetine sundu. İki katlı mağazanın şimdilik birinci katını hizmete açan Mert Optik, yakın bir zamanda ikinci katı da devreye sokacak. Ege Bölgesi’nin en büyük mağazası olan Karşıyaka şubesinde yaklaşık 1000 farklı modelden oluşan 3000 ürün tüketicinin beğenisine sunuluyor.

ZİNCİRİN EN BÜYÜK MAĞAZASI

Yaklaşık 1 yıldır Karşıyaka’da müşterilerine layık olabilecek büyüklükte ve güzellikte bir yer arayışı içerisinde olduklarını ifade eden Mert Optik Yönetim Kurulu Başkanı Mert Pala, “Zaman zaman fırsatlar çıktı ama alan olarak küçüktü. Böyle büyük ve ferah bir mağaza açma imkanı doğunca bunu gerçekleştirdik. Mağazamızın ikinci katı da hizmete açılınca müşterilerimiz beklerken balkonumuzda kahvelerini yudumlayabilecekler. Karşıyaka şubemiz Mert Optik zincirinin en güzel mağazalarından biri oldu” dedi. Karşıyaka şubesinde hem en son modelleri hem de uygun fiyatlı ürünleri aynı anda bulundurduklarını belirten Pala, “Mağazamızda yaklaşık 1000 farklı modelden 3000 ürün bulunuyor. 49 TL’den başlayan ve en üst segmente uzanan en geniş ürün yelpazesini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ege Bölgesi’nde bu büyüklükte bir optik mağazası bulunmuyor” diye konuştu. Mert Pala, mağaza konumların seçimlerini titizlikle yapan ve marka imajına büyük katkılar sağlayan Mert Optik Genel Müdürü Doruk Pala’ya da tercihlerinden dolayı teşekkür etti.

BU YIL KARE MODELLER GÖZDE

2018’in trend modellerinin tüm Mert Optik şubelerinde satışa sunulduğunu vurgulayan Mert Optik Genel Müdürü Doruk Pala ise, bu yıl kare, açık renk camların ve metal ağırlıklı gözlüklerin trend olduğunu dile getirdi. Bu yıl AB ülkeleri dışından gelen güneş gözlüğü ve optik çerçevelere ek vergiler konduğunu hatırlatan Doruk Pala, sözlerini şöyle sürdürdü; “Pahalı ve iyi ürünlerin çoğu Japonya ve Amerika’dan ithal ediliyordu. O ürünlere yaklaşık yüzde 30 ek vergi geldi. Fiyatlar ciddi olarak arttı. Ama toptancılar da perakendeciler olarak bizler de kar oranlarımızdan feragat ederek bu fiyat farkını ürünlerimize yansıtmayacağız. Kur farkından kaynaklanan küçük fiyat artışları olabilir ancak ek vergiden dolayı fiyat artışı yapmayı düşünmüyoruz.”

OPTİK GÖZLÜKTE KAMPANYA DEVAM EDİYOR

Numaralı optik gözlüklerde cam+çerçeve birlikte uygun fiyatlı bir kampanyaları olduğunu ve Mart sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Doruk Pala, “Son teknoloji makine parkımızla numaralı camları sıfır hata ile hazırlıyoruz. Mert Optik’ten yapılacak numaralı gözlük alışverişlerinde yüzde 100 performansı garanti ediyoruz. Firmalarla yaptığımız özel anlaşmalar gereği cam çerçeve birleşik olarak kampanyalarımız var. Mart sonuna kadar devam edecek” dedi.

65 ŞUBEYE ULAŞTI

İstanbul’da Bağdat Caddesi, Bomonti Hilton, Buyaka AVM, Emaar Square, Hill Town AVM, Hilton İstanbul ve Vialand AVM olmak üzere 6 mağazası bulunan Mert Optik toplamda 65 şube ile hizmet veriyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kadınlardan 8 Mart kermesi
Sonraki Haber Karşıyaka Vecdi Altay’ı andı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?