ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı kadınlardan 8 Mart kermesi

Karşıyakalı kadınlardan 8 Mart kermesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kadınlardan 8 Mart kermesi

Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi, el emeği göz nuru ürünlerini ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kermesi’nde beğeniye sundu. Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda (Karşıyaka İZBAN İstasyonu yanı)açılışı yapılan kermes, 7 Mart Çarşamba gününe kadar açık kalacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından kadınlara ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda takı, otantik elbise, çanta, sabun, tablo, süs eşyaları, keçe ve örgü gibi çeşitli ürünler satışa sunuluyor. Karşıyakalılar kermeste kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanı bulurken, üretici kadınlar da el emeklerini kazanca dönüştürme şansını yakalıyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Üreterek aile ekonomilerine katkı sağlayan, dayanışma ve birlik örneği sergileyen kadınlarımızı kutluyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla açılan bu kermes ayrı bir önem taşıyor. Hem kooperatife ve üreten kadınlara desteğini göstermek, hem de el emeği göz nuru ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyen herkesi kermesimize bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede galibiyetle sezonu noktaladı
Sonraki Haber Ege'nin en büyük optik mağazası Karşıyaka'da açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?