ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Büyükşehir'den seyyar gardırop

Büyükşehir'den seyyar gardırop

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükşehir'den seyyar gardırop

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kıyafet ihtiyacı olan aileler için tasarladığı mobil giyim aracı, bu ay hizmete giriyor. Kocaman bir gardırobu andıran araç, şehir merkezinden uzakta yaşayan dar gelirli ailelere "yerinde" hizmet edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine uzak bölgelerde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için özel bir " mobil giyim aracı" tasarladı. Ağırlık olarak daha önce köy statüsünde olan mahallelere hizmet verecek otobüs, bu ay içinde çalışmalarına başlayacak. Engelli rampası da bulunan ve gardırop şeklinde dizayn edilen otobüste vatandaşlar, kendi bedenlerine ve zevklerine uygun kıyafetleri seçebilecek. Mobil Giyim Aracı'nda ayakkabıdan çocuk kıyafetine, şaldan spor formasına, takım elbiseden kabana kadar geniş bir yelpazeye sahip "yeni" kıyafetler yer alacak. "Gardırop Otobüs" özellikle bayramlar öncesinde vatandaşların ayağına giderek çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muazzez İlmiye Çığ, Karşıyaka'da Atatürk’ü anlatacak
Sonraki Haber Başkan Akpınar'dan eski başkan Durak'a geçmiş olsun ziyareti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?