ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Bodo Benzersiz Sürprizler ile Sevdiklerinizi Şımartmanıza İmkan Sağlıyor!

Bodo Benzersiz Sürprizler ile Sevdiklerinizi Şımartmanıza İmkan Sağlıyor!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bodo Benzersiz Sürprizler ile Sevdiklerinizi Şımartmanıza İmkan Sağlıyor!

Artık dünde kalmış olan her gün, bizler için bugünden daha değerli gibi hissederiz.

Geçmişe karşı ayrı bir zaafımız vardır. Hesaba kitaba girmeden, aniden gelen çılgınlıklarla katıldığımız eğlencelerde hissederiz özgürlüğü. Bu yüzden yıllar geçtikçe bu özgürlüklere daha az yer verdiğimizden, belki de, geçmişe duyduğumuz özlem. Geçen günlerde anımsanacak daha yüzlerce anı biriktirip, hangi yaşta olursanız olun, kendinize ve sevdiklerinize bodo ile kaliteli değerler katmak ister misiniz? bodo, uzun yıllardır sürdürdüğü, kendine has ve benzersiz deneyim hediyesi hizmetini, uçsuz bucaksız bir rotada sınırlarını genişleterek önümüze kadar getirdi. İstanbul başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında, bodo severlere mutluluk dağıtmaya devam ediyor! Hepsi, hatıralarınıza ekleyeceğiniz oldukça özel deneyimler olduğundan, deneyim hediye olarak adlandırdığı yüzlerce sürprize ulaşmak ve onları hediye edebilmek, hiç olmadığı kadar kolay!

Plansız gerçekleşen planlar

bodo, yaşadığınız çevrede sizi en çok etkileyebilecek yüzlerce deneyimi keşfedip, sizler için kalitesini test edip, ince eleyip sık dokuyarak hizmetinize sunuyor https://bodo.com/. Ayrıca ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Anadolu Yakası Deneyimleri’’, ‘’Avrupa Yakası Deneyimleri’’, ‘’Su Aktiviteleri’’ gibi ayrı ayrı kategorilerde beğeninize sunuyor. Deneyim hediyeleri dilerseniz arkadaşlarınızın doğum gününe, kardeşlerinizin düğününe, ebeveynlerinizin Anneler ve Babalar Günü’ne, Sevgililer Günü ile yıldönümlerinde aşkınıza, çocuğunuzun mezuniyeti anısına kısaca yüreğinizi pır pır ettiren en sevinçli günlerinize yakışacak, en sıra dışı hediye sürprizleri bodo’da! Bu tarz günlerde, yakınlarınıza hiç beklemedikleri anlarda, yapacağınız bodo sürprizleri, planı onlar için çoktan yapılmış birer kaçamak olacak! Hediye kutusundan çıkmasını bekledikleri klasik eşyalar yerine, tamamen havalarını değiştirecek, böylesine yaratıcı hediyeler görmeleri çok şaşırtıcı olacaktır.

Deneyim hediyeleri

bodo deneyimlerini yalnızca sevdiklerinize değil kendinize de hediye edebilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek ya da boş vaktinizi farklı aktivitelerle değerlendirmek istediğiniz zamanlarda, gelin bodo.com’a yüzlerce deneyim arasından dilediğinizi seçin! ‘’SPA ve Masaj’’ bölümünden oldukça ilginizi çekecek olan: ‘’Avrupa Yakasında Çift Kişilik Masaj’’, ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’ gibi pek çok seçenek yer almakta! ‘’Online Pilates Dersi’’ ise ilgililerini çok sevindirecek. Arkadaşlarınızla bol bol eğlenip dinlenebileceğiniz, ‘’Kadınlar için Hamam Günü’’ de farklı sürprizleriyle hizmetinizde. Aksiyondan uzak kalamayanlardansanız, ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’’. Lezzetini parmaklarınızdan alacak, ‘’Çikolata Yapım Dersi’’. Bu zengin içerikli, mutluluk dünyasını, bodo.com’dan inceleyin.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Zeren anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'dan 3 transfer...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?