ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Bitcoin’de Korkutan Senaryo: BTC 15.000 Dolara Düşebilir Mi?

Bitcoin’de Korkutan Senaryo: BTC 15.000 Dolara Düşebilir Mi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bitcoin’de Korkutan Senaryo: BTC 15.000 Dolara Düşebilir Mi?

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, Bitcoin fiyatı konusunda analistlerin yaptığı önemli bir uyarı hakkında yazı hazırladı.

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, Bitcoin fiyatı konusunda analistlerin yaptığı önemli bir uyarı hakkında yazı hazırladı. Bu senaryoya göre BTC 15.000 dolara düşebilir.

Bitcoin’de Korkutan Senaryo

Yazının kaleme alındığı sırada 26.000 dolar altında işlem gören Bitcoin, son zamanlarda dar bir aralıkta işlem görüyor ve bazı analistlerin yaptığı uyarılar bu dar aralığın aşağı yönlü kırılabileceğini gösteriyor.

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi analistler, 15.000 dolara kadar düşüş olabileceğini açıkladı. Çünkü Bitcoin işlem hacminin düşük olduğu ve yatırımcıların SEC kararını beklediği ifade ediliyor.

Bunlara ek olarak popüler kripto analisti Ali Martinez’in bildirdiğine göre, PoW Floor fiyatlandırma modeline göre BTC fiyatı %40 daha düşebilir ve 15.000 dolar seviyesinin altına inebilir. Tarihsel yapılara göre, bu düşüş eğilimlerinin sonunu işaret edebilir. Ali Martinez’e göre Bitcoin’in 20.900 dolarda çok güçlü bir desteği olduğu için BTC fiyatının 14.800 dolar seviyesine düşmesi pek gerekli değil.

Öte yandan kayda değer bir çöküşün ve ardından gelen likidasyon dalgasının ardından fiyatlar bir durgunluk dönemine girdi. Kısa bir süre önce piyasalar 1 milyar doların üzerinde bir kayıp yaşadı. Önümüzdeki hafta, volatilitenin artma olasılığına işaret eden çeşitli etkinliklerin planlanmasıyla önemli olacak.

Bu Veri Önemli

On-chain veriler Bitcoin için işlem hacminin son 3 yılın en düşük seviyesine indiğini gösteriyor. Santiment’in verilerine göre bu, eşler arası ödemelerin miktarını, madenci ücretlerini, değişim ücretlerini ve para çekme işlemlerini içeriyor.

Analistler de bu noktada Bitcoin’e yatırım yapmak için uyarı sinyalleri veriyor. Önceki döngüler göz önüne alındığında, Ağustos ve Eylül ayları Bitcoin ve daha geniş kripto piyasası için düzeltme dönemleri olmuştur.

Son olarak Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’in bu yıl zaten güçlü bir ralli yaptığını açıklıyor. Dolayısıyla, fiyatının bundan sonra da yükselmeye devam etmesinin pek de beklenilebilir bir şey olmadığını belirtiyor. SEC’in kendilerine sunulan spot Bitcoin ETF başvuruları hakkında ne söyleyeceğini beklemenin mantıklı olacağını düşünüyor.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar: Büyümenin devam etmesi sevindirici, fakat...
Sonraki Haber Karabağlar'ın yurdu kısa sürede doldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?