ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Bayan Pantolon

Bayan Pantolon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayan Pantolon

Bayan pantolon modelleri geceden gündüze, yemeklerden gezmelere kadar her alanda kullanılan günlük hayatın kurtarıcısı olan bir parçadır.

Pantolon o kadar çok benimsenmiştir ki günümüzde pantolon giymeyen kadın neredeyse yok denecek kadar azdır.

Hem günlük hayatta spor bir tarz olarak hem de davet, şık bir yemek gibi çeşitli organizasyonlarda güzel bir ayakkabı ile kadına şıklık katan pantolonların haliyle tercih edilmesi de normaldir.

Bayan pantolon her ne kadar günlük hayatta sıkça karşılaştığımız ve normal bir giyim şekli olarak gördüğümüz bir kıyafet olsa da aslında köklü ve insanı şaşırtan bir geçmişi bulunmaktadır. Pantolon uzun yıllar boyunca kadınların giymesinin yasak olduğu bir kıyafetti. Öyle ki pantolon giymeye hiçbir kadın cesaret edemiyordu.

Giyenler hem toplum tarafından hem de polisler tarafından uyarılır, dışlanılır ve hatta bazı bölgelerde cezalandırılıyordu. Çünkü pantolon erkeklere özgü bir kıyafet olarak benimsenmişti. Bundan dolayı kadınların pantolon giymeye başlaması bir devrim niteliğindeydi. Yani pantolon adeta bir devrimin nesnesidir.

Vücut Tipine Göre Pantolon Seçmek

Bayan pantolon modelleri günümüze kadar uzun yıllar boyunca kadınların giydiği ve giymeye de devam ettiği klasik bir parçadır. Kadın pantolonların birçok tarzda çeşitli seçenekleri bulunmaktadır. Kadınlar bunları göz önüne alarak tercih yapabilmektedirler.

Pantolonların bol paça, İspanyol paça, kumaş, boyfriend, mom jeans gibi birçok tarzı bulunmaktadır. Bunları da kadınlar vücut tiplerini göz önüne alarak tercih etmelidirler. Örneğin; mom jeans bir pantolonu bel ve basen sorunu olan bir kadının giymesi tercih edilmezken, İspanyol paça pantolonlar ise kısa bacakları uzun göstermesinden dolayı kısa bacaklı kadınların kurtarıcı bir parçası haline gelmektedir.

Siz de tüm bayan pantolon modellerine https://www.peraclub.com/bayan-pantolon adresinden erişebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2020 Senesinin En Trend Sütyen Modelleri
Sonraki Haber TRT’den ses ve ışık geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?