ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > 2020 Senesinin En Trend Sütyen Modelleri

2020 Senesinin En Trend Sütyen Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2020 Senesinin En Trend Sütyen Modelleri

Sütyenler her senenin yeni modasına göre değişiklik gösteren ürünlerdir.

Dolayısıyla 2019 senesinde trend olan sütyen modelleri 2020 senesinde yerini bambaşka bir modele de bırakabilmektedir.

Kadınlar her ne kadar risk almayı sevseler de bazı zamanlarda klasiklerden vazgeçemezler. Leopar desenli sütyenler her dönemin en trendleri arasında yer alır ve tahtını başka bir modele kaptırmaz. Asla eskimeyecek olan leopar deseni, sütyene bambaşka bir hava vermektedir. Özellikle derin V dekolteli bir gömlek ile kullanabileceğiniz bu model, sizi hem cesur hem de ihtişamlı gösterecek.

Özellikle son dönemde artan rahatlık ihtiyacı ile kadınların sıklıkla tercih ettiği bir diğer sütyen modeli ise bralet sütyenler olmaktadır. Giydiğiniz zaman hem göğüslerinizde baskı hissetmeyeceğiniz hem de hareket kabiliyetinizi daha da arttırabileceğiniz bu sütyen modelleri sayesinde rahatlığı bambaşka bir seviyeye taşıyabileceksiniz.

Push sütyenler ise genellikle küçük ve sarkma eğilimli göğüslere sahip olduğunu düşünen kadınların favori tercihleri arasında yer alıyor. Toparlayıcı özelliğe sahip olan bu sütyenler sayesinde dar kıyafetleriniz size çok yakışacak.

En Kaliteli Sütyen Modelleri Fiyatları

Sütyen modelleri fiyatları desene, modele göre sıklıkla değişiklik gösteriyor. Fifth Sense mağazasında yer alan sütyenler hem kaliteleri hem de indirimli fiyatları ile sizleri bekliyor. Fifth Sense’nin eşsiz Fransız dantelli koleksiyonu ve onlarca farklı ürün ile kaliteyi üzerinizde her an hissedeceksiniz. Modern sütyen tasarımları için https://fifthsenseshop.com/collections/sutyen-modelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ve Buca'da hırsızlık yapan iki şüpheli tutuklandı
Sonraki Haber Bayan Pantolon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?