ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Baget Pırlanta

Baget Pırlanta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baget Pırlanta

Pırlantanın göz alıcılığı değerli taşların özel kesimleri ile ışığı çok daha güçlü şekillerde yansıtması ile oluşmaktadır.

Taşların kesiminde ne kadar hassas davranılırsa pırlanta o kadar değerli ve bir o kadar da göz alıcı olmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında yer alan baget pırlanta modellerinde pırlantanın kesimi uzun ve dikdörtgen olarak yapılmaktadır.

Baget kesim pırlanta küpelerde, yüzüklerde ve kolyelerde kullanılmaktadır. Özellikle yüzüklerde kullanılan baget pırlantalar çok değerli yüzüklerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Baget Pırlanta İle Değerli Bir Dokunuş

Yüzüklerde değerli taşların kullanılması o yüzüğü takan kadın için oldukça özel bir durumdur. Kadınların zevklerine uygun şekillerde ve farklı taşlarla süslenmiş olan yüzükler arasında baget pırlanta ile tasarlanmış yüzükler bulunmaktadır. Bu yüzüklerde taşlar tamtur, beştaş, tek taş gibi farklı şekillerde tasarlanarak kadınların beğeninse sunulmaktadır.

Değerli pırlanta bir yüzük almak istiyorsanız bu konuda ulaşabileceğiniz en güzel ve en göz alıcı modelleri incelemek ve satın almak için https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk sayfası sizleri bekliyor. Bu sayfadaki modellerden biri mutlaka sizin zevkinize hitap edecektir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tektaş Kolye
Sonraki Haber Kaçak çocuk maskesi üreten işletmeye baskın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?