ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Askeri Malzeme Konusunda Türkiye’den Dünya’nın Her Yerine Raff Military Textile Markası!

Askeri Malzeme Konusunda Türkiye’den Dünya’nın Her Yerine Raff Military Textile Markası!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Askeri Malzeme Konusunda Türkiye’den Dünya’nın Her Yerine Raff Military Textile Markası!

Dünya’da en çok ihracatı gerçekleştirilen ürünlerden birisi de ordu malzemeleri olarak bilinmektedir.

Afrika kıtası ve Ortadoğu ülkelerine, ordulara askeri malzeme ve tekstil ürünlerinin ihracatının büyük bir kısmını Raff Military Textile markası gerçekleştirmektedir. Gerek savaş bölgelerinde gerekse iç ve dış donanımlarda askeri malzemelere, polis ve tekstil ürünlerine ihtiyaç her aşamada bulunmaktadır. Bu ihtiyacı ülkemizden bir markanın gideriyor olması da bizler için büyük bir gurur kaynağıdır.

Askeri tekstil alanında ismini duyurmuş, varlığını sektör içerisinde kanıtlamış ve ihracat açığını kapatarak gurur kaynağımız olan Raff Military Textile markası büyümeye devam etmektedir. İç ve dış pazarda varlığını sürdüren ve koruyan marka birçok kategoride üretimlerine devam etmektedir. Çalıştığı ülkelerdeki askeri, sivil üniforma, kurumsal tekstil ürünleri, arma, rütbe, apoletler, tören kıyafetleri konularında eksikleri tamamlayan marka birçok farklı ülke bazında çalışmaktadır

Askeri malzemeler içerisinde birçok kategoride üretimlerine devam eden marka kendi ürün yelpazesine her sezon farklı bir ürün katarak kalitesini de üst düzeyde tutmaktadır. Marka askeri kamuflaj üniforma, askeri kadın üniforması, askeri tören takım elbisesi, subay üniformaları, jandarma kıyafetleri, askeri spor giyim ve askeri bot, ayakkabı gibi birçok kategoride üretim yaparak ihracat yapmaya da başarıyla devam etmektedir.

Askeri malzemelerinin üretimleri her zaman en üst düzey kalitede tutulmalı ve güncel üretimlere devam edilmelidir. Raff Military Textile markası bu noktalara dikkat ederek askeri malzeme üretimlerini gerçekleştirmektedir.

Farklı ülkelerde, farklı bölgeler içerisinde ordularda, sivil ve askeri bölgelerde üniformalar, askeri malzemeler, tekstil ürünlerinin üzerinde Raff Military Textile markasının izini görmek bir Türk markasının kalitesini bilmek ülkemiz için bir gurur kaynağıdır.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır kurum müdürleriyle vedalaştı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı İldeniz'den mahalle toplantısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?