ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır kurum müdürleriyle vedalaştı

Kaymakam Çalışır kurum müdürleriyle vedalaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır kurum müdürleriyle vedalaştı

Karşıyaka Kaymakamlığı sırasında başarılı işlere imza atan ve halkın sevgisini kazanan Ali Rıza Çalışır, vali yardımcısı olarak tayininin çıkması üzerine Karşıyakalı kurum müdürleri ile vedalaştı.

Karşıyaka Kaymaka Ali Rıza Çalışır’ın Afyon Vali Yardımcısı olarak atanması üzerine, kendisine Karşıyaka'daki ilçe kurum müdür ve yöneticileri toplu olarak uğurlama ziyaretinde bulundu. Müdürler, Karşıyaka Kaymakamlığındaki veda ziyareti sırasında Kaymakam Çalışır'a görev süresince Karşıyaka’ya vermiş olduğu başarılı  hizmetler için şükranlarını sunarken, destekleri için de teşekkür ettiler.
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır yarın saat 11.00'de düzenlenecek veda töreni ile Karşıyaka Kaymakamlığı görevinden ayrılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka yabancılarını aldı
Sonraki Haber Askeri Malzeme Konusunda Türkiye’den Dünya’nın Her Yerine Raff Military Textile Markası!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?