ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Arı Sütü Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

Arı Sütü Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Arı Sütü Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

Bal arılarının çeşitli çiçeklerden elde ettiği nektarlarla üretilen doğal bir içerik olan arı sütü adeta mucizevi bir takviyedir.

Arı sütü besin değeri açısından oldukça zengindir. Arı sütü bildiğimiz sütlere nazaran farklı bir formdadır. Daha çok jel kıvamında olup kremaya benzer. Organik arı sütü özellikle çocukların seveceği şekilde organik propolis ile karıştırılarak çocuklara verilebilir.

Böylelikle arı sütü çocuklar tarafından da sevilerek tüketilebilir.

Ayrıca organik arı sütü portakal veya diğer c vitaminleriyle desteklenerek çocukların seveceği hale getirilebilir. Çocuklar ve yetişkinlerin de tüketmesi gereken bu mucizevi ürünü online satış sayfalarından inceleyebilirsiniz.

Organik Arı Sütü Fiyatları

Organik arı sütü fiyatları seçilen ürünün gramajına göre değişiklik gösterecektir. Arı sütü alırken dikkat edilmesi gereken önemli nokta ürünün gerçekten organik olmasına özen gösterilmelidir. Arı sütü zaten şifa kaynağıdır. Bu nedenledir ki fiyatı düşük olan bir arı sütünün tam olarak organik olması beklenemez. Organik ürünler https://www.arifoglu.com/ari-sutu online mağazasında incelenebilir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi’nde birimler arası futbol heyecanı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ikinci yarıda durdu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?