ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka ikinci yarıda durdu...

Pınar Karşıyaka ikinci yarıda durdu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka ikinci yarıda durdu...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Fenerbahçe Beko'ya 100-88 mağlup oldu.

Maça iyi başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 26-18 önde tamamladı. İkinci yarıda Fenerbahçe Beko oyunda dengeyi sağlarken Kenan Sipahi'nin üçlüğüyle soyunma odasına 49-49 eşitlikle gidildi. İkinci yarıya ise iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Wilbekin'in üst üste üçlükleriyle farkı açan Fenerbahçe Beko son çeyreğe 83-66 üstün girdi. Son çeyrekte Pınar Karşıyaka Kuzminiskas ile sayılar bulsa da farkın kapanmasına izin vermeyen Fenerbahçe Beko karşılaşmadan 100-88 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Angel Delgado 18 sayı 11 ribaund 2 asist ve Kenan Sipahi 14 sayı 4 ribaund 10 asist ile double double yaparken Erick McCollum 17 sayı 2 ribaund 4 asist ve Kuzminskas 15 sayı 5 ribaund 1 asist ile mücadele etti.

Fenerbahçe Beko'da ise Wilbekin 27 sayı 1 ribaund 6 asist ile maçın en skorer ismi olurken Jonathan Motley 22 sayı 11 ribaund 1 asist ile double double yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Arı Sütü Nedir, Çeşitleri Nelerdir?
Sonraki Haber Bostanlıspor Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda genel klasmana girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?