ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Altın Takı

Altın Takı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altın Takı

Altın takı modelleri güzelliğinizi vurgulamanın, tarzınızı yansıtmanın, kombinlerinizi tamamlamanın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin en iyi yollarından biridir.

Altın takı modelleri güzelliğinizi vurgulamanın, tarzınızı yansıtmanın, kombinlerinizi tamamlamanın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin en iyi yollarından biridir. Kendinizi ve sizin için özel olan insanları da şımartmak için tercih edebileceğiniz en güzel şeylerden biri altın takılardır.

Uygun fiyat, üstün kalite, şık tasarım ise Krd Gold koleksiyonundaki altın takılarda bir araya geliyor. Aradığınız tüm kıymetli parçaların yer aldığı kategorimiz sizi altının zarafeti ve asâleti ile buluşturuyor.

Altın Takı Çeşitleri

Altın takı modelleri ve çeşitleri seçim yapmayı zorlaştıracak kadar çoktur. Gösterişli altın küpeler, zarif altın kolyeler, bileğinize nârin bir dokunuşta bulunan altın bilezikler ve bileklikler, birbirinden şık halhal modelleri ve aşkı simgeleyen altın yüzükler buna örnektir.

Bunun yanı sıra figürlü altın kolye uçlarından isim yazılı kolyelere, taşsız veya taşlı takı setlerine kadar pek çok seçenek de altın takı çeşitleri içinde bulunuyor.

Altın Takı Seçimi Yaparken Dikkat Edilecekler

Altın takı modelleri arasında tarzınıza uygun olanları belirlemeden önce altın ayarları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. 585 rakamı altının gerçek sembolü olarak ifade ediliyor ve bu damga yalnızca gerçek takılara basılıyor. Takının 24 ayar olması %100 saf altından yapıldığını gösterirken 12 ayar ise %50 oranında saf altın içerdiğini ifade ediyor.

Altın takılarda karşımıza pembe, beyaz ve sarı gibi renklerde çıkıyor. Beyaz altın çoğunlukla söz-nişan yüzüklerinin yapımında kullanılıyor. Pembe altın daha seyrek üretiliyor ve zarif, nârin bir görüntü sunuyor.

Altın takı çeşitleri hem büyüleyici hem de kafa karıştıracak derecede fazla. Doğru karar verebilmek için takıların garantisine de dikkat etmek öneriliyor.

Altın Takı Fiyatları

Altın takı modelleri ve fiyatları markaya, mağaza & kuyumcuya değişiyor. Krd Gold eşsiz tasarım ürünü altın takı çeşitlerini uygun fiyata sunarak benzerlerinden ayrılıyor.

Satın alınacak takı türüne göre değişen altın takı fiyatları Krd Gold koleksiyonunda oldukça uygun tutuluyor. Ancak altın takı seti fiyatları hâliyle tekli takılardan daha yüksek oluyor. Takıların üzerinde bulunan süs, oyma, taş ve işleme gibi şeyler de fiyatını etkiliyor. Tabii ki gramaj ve fiyat da birbiriyle doğru orantılı olarak ilerliyor. Altın takıların gramajı arttıkça fiyatı da yükseliş gösteriyor.

Krd Gold ise altın takı modelleri ve fiyatları konusunda detaylı inceleme yaparak hayalindeki her takıya güvenle, avantajlı fırsatlarla sahip olmak isteyenlerin adresi. Beğeninize sunulan zarif ve şık altın takı çeşitleri ve altın takı setleri size şıklığı, güzelliği, zarafeti garanti ediyor. En iyi altın takı aksesuarları için https://www.krdgold.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i geçemedi...
Sonraki Haber Sarıca: Takımımla gurur duyuyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?