ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Takımımla gurur duyuyorum

Sarıca: Takımımla gurur duyuyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Takımımla gurur duyuyorum

ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'e kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Anadolu Efes'in çok yetenekli ve geniş bir kadrosu olduğunu belirterek, rakiplerini sezon boyunca hem ligde hem de Avrupa'da gösterdiği performanstan dolayı tebrik etti.

Yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle eksik oynamak zorunda kaldıklarını belirten Sarıca, sözlerini şöyle sürdürdü:"Özellikle savunma kısmının çok düzeyde yaptık. Hücum ve maçın geneliyle ilgili takımımla gurur duyuyorum. Bu kadar eksikken, sahaya 10 kişi çıkmışken Anadolu Efes gibi bir takıma karşı son 2 dakikaya kadar oyunun içindeydik. Son bölümde iki ribaundu lehimize çevirebilsek belki maçı kazanarak bitirecektik. Müthiş bir sezon geçiriyoruz, bunu Anadolu Efes galibiyetiyle taçlandırmak çok güzel olurdu. Ancak sonunda gücümüz yetmedi, çok yorulduk. Salı günü oynayacağımız maçımız var, sakatlıklarımız ve rahatsızlıklarımız var. Umarım yeni talihsizlikler çıkmaz."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Takı
Sonraki Haber Çarşamba gününüzü dansa ayırın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?