ANA SAYFA > SPOR > Ünsal, babasıyla KSK'yi ziyaret etti

Ünsal, babasıyla KSK'yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ünsal, babasıyla KSK'yi ziyaret etti

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B.Yıldız İşçimenler Ünsal, babası KSK Divan Kurulu eski başkanlarından Sadri İşçimenler ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B.Yıldız İşçimenler Ünsal, babası KSK Divan Kurulu eski başkanlarından Sadri İşçimenler ile kulüp binasında Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi ile bir araya geldi. Daha sonra Ünsal, futbol takımının antrenmanını ziyaret ederek takıma başarı dileklerini iletti.

Yıldız İşçimenler Ünsal “Karşıyaka Spor Kulübü, Türkiye’nin en köklü ve en fazla branşına sahip kulüplerinden biri. Dedelerim kurucular arasında. Ben ve ailem de uzun yıllar hem sporcu hem de yönetici olarak kulübümüze hizmet ettik. O nedenle şuanda kendimi yuvamda hissediyorum. Kaf Sin Kaf’ın, tüm branşlarda başarıya ulaşması ve üst liglerde mücadele etmesi için bizler de sorumluluk alacağız” dedi.

Yıldız İşçimenler Ünsal “Uzun yıllar Karşıyaka Spor Kulübü’nde spor yaptım ve yönetici olarak görev aldım. Karşıyaka bir spor kenti ve her branşta yeni sporcular yetiştirmek gibi bir sorumluluğumuz var. Kulübümüzle omuz omuza Karşıyaka’yı sporun başkenti yapacağımızdan eminim. Herkesin spor yapma imkanlarından faydalanacağı ortamlar yaratacağız. Çocuklarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla sporda marka kent olacağız” diye konuştu.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil “Karşıyaka’yı bilen, Karşıyaka Spor Kulübü ile köklü bağları olan bir başkanımız olmasından dolayı son derece mutluyuz ve çok şanslıyız. Birlikte güzel işler yapacağımızdan, başarıdan başarıya koşacağımızdan eminim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: Bu şehir Dr. Behçet Uz’u belediye başkanı yaptı bir de Dr. Cemil Tugay olsun
Sonraki Haber İsmail Çiftçioğlu Örnekköy'ü dolaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?