ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Takviye yapmamız gerekiyor

Ufuk Sarıca: Takviye yapmamız gerekiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Takviye yapmamız gerekiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji'ni farklı yenen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca karşılaşma sonrasında "Bugün iyi bir maç oynadık. Bizim için sıkıntılı bir gün ve maçtı. Hem Deniz hem Furkan tam hazır değildi. Özellikle Furkan çok antrenmansız kaldığı için maç içerisinde çok yoruldu. Deniz'in de sakatlığı var ama o da elinden geleni yaptı. İki oyuncumuz da özveri gösterip oynadı. Bahçeşehir Koleji de iyi oyunculardan kurulu bir takım. İlk yarıda yüzde seksenle üçlük attık. Maçı da yüksek bir üuzdeyle bitirdik. Maç öncesi söylediğim gibi ribaundlar belirleyici olacaktı ve o kısmı lehimize çevirdik. Ama bugünkü mücadelemiz ve reaksiyonumuz çok önemliydi. Takım olarak 4 yabancıya düştük, takviye yapmamız gerekiyor. Bu durumu yönetimimizle de konuştuk. Bir an önce takviye yapıp ilk dörtteki yerimizi koruyarak, geçen seneki gibi sezonu en lyi yerde bitirmeye çalışacağız.Yürekli oyunlarından ötürü tüm takımımı kutluyorum" açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir'i farklı geçti
Sonraki Haber Toplu ulaşıma seçim ayarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?