ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Oyuncularım karakter koydular

Ufuk Sarıca: Oyuncularım karakter koydular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Oyuncularım karakter koydular

Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Frutti Extra Bursaspor'u yenerek 3'te 3 yapan Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Bizim için çok değerli ve anlamlı bir galibiyet oldu. Bursa’da maç kazanmak açıkçası kolay olmayacaktır, burada ağır bir atmosfer vardı. Çok güzel bir seyirci vardı. Özellikle yeni takımlar için böyle deplasmanlarda kazanmak daha da zor diye düşünüyorum ama bugün oyun karakterimizi sahaya koyduğumuzu ve reaksiyon verdiğimizi gördüm. Oyuncularım karakter koydular. 40 dakikanın tamamını olmasa da 32 hatta 33 dakikayı kontrol eden bir takım vardı sahada. Dolayısıyla da çok değerli bir galibiyet aldık. Yepyeni bir takım olduğumuzu bir daha belirtmek istiyorum. Sonuçta üç haftada iki önemli deplasman galibiyetiyle yola devam ediyoruz. Bursaspor’u tebrik ediyorum. Yaptıkları yatırım ve Frutti Extra ile ortaklıkları ile lige renk katacaklar. Güzel bir ortamda güzel bir maç oynadık. Bizim için ileride çok değerli olabilecek bir galibiyet aldık. Şimdi hafta sonu kendi taraftarımız önünde oynayacağımız karşılaşmayı yeniden heyecanla bekliyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili Çiftçioğlu’ndan ''Firmalar, Karşıyaka Belediyespor’a bağışa zorlanıyor'' iddiası
Sonraki Haber CHP Karşıyaka Gençlik Örgütü sahipsiz canları besledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?