ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca 2021 sonuna kadar A Milli Takımın başında

Ufuk Sarıca 2021 sonuna kadar A Milli Takımın başında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca 2021 sonuna kadar A Milli Takımın başında

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca ile 2021 yılının sonuna kadar sözleşme uzatacaklarını açıkladı.

TRT SPOR'da yayınlanan Pota Altı programına konuk olan Hidayet Türkoğlu, Ufuk Sarıca ile yola devam edeceklerini açıkladı. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu "Lig bu sene ING sponsorluğuyla başladı. Ligin iyi gittiğini de düşünüyoruz. Ufuk Sarıca’nın tekrar Karşıyaka’ya dönmesi ve bu başarıyı elde etmesi çok değerli. İzmir gerçek anlamda bir basketbol şehri. Geçmişte de Sarıca ile büyük başarı elde ettiler, şimdi de bunun devamı geliyor gibi duruyor" dedi.

Türkoğlu "Ufuk Sarıca ile geçtiğimiz gün güzel bir toplantı yaptık. Göreve geldiği ilk andan beri Milli Takım’da kurduğu hava için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisiyle yaptığımız toplantı sonunda 2021 Avrupa Şampiyonası sonuna kadar sözleşme imzaladık. Bunu da ilk kez buradan duyuruyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK ile Karşıyaka Belediyesi arasında salon krizi
Sonraki Haber Karşıyaka transfer yasağını kaldırmak için harekete geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?